Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Farkedmez
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Farkedmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
13 Nisan 2016
Bulunduğu yer
Tel'aran'rhiod
Mesajlar
20.014
Seslenildi
1781 Mesaj
Etiketlendi
96 Konu

icon29 Suudi futbolculardan tartışılan hareket... Saygı duymadılar!

09 Haziran 2017
1

Suudi Arabistan Milli Futbol Takımı Londra’daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için yapılan bir dakikalık saygı duruşuna katılmadı.

Suudi Arabistan Futbol Milli Takımı, Avustralya'ya karşı oynadığı Dünya Kupası Eleme Maçı'nda Londra'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için yapılan bir dakikalık saygı duruşuna katılmadı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Avustralya Milli Takımı'nın Londra'da hayatını kaybedenlerin anısına gerçekleştirdiği bir dakikalık saygı duruşu sırasında, Suudi Arabistanlı oyuncuların sahanın içerisinde dağınık bir şekilde durdukları gözüküyor.

Suudi Arabistan yedek kulübesindeki futbolcuların saygı duruşu sırasında ayağa kalkmayı reddettiği de gelen iddialar arasında.

Kimi yorumcular Suudi Arabistanlı oyuncuların gerçekleştirilen ritüeli anlamamış olabileceği ihtimali üzerinde dururken, yaşananlar üzerine Avustralyalı taraftarlar sosyal medyada Suudi Arabistan'a dönük öfke dolu paylaşımlarda bulundu.

Bazı Suudi Arabistan taraftarları ise durumu bir dakikalık saygı duruşunun İslam kültüründe yer almadığını vurgulayarak açıkladı. (Kaynak: Sputnik)


Bazı Suudi taraftarlar durumu İslam kültüründe saygı duruşunun olmadığı şeklinde yorumlasa da Brezilya takımı Chapecoense'nin yaşadığı uçak faciası sonrası Suudi takımı Al-Ahli, Barcelona karşılaşmasında saygı duruşunda bulunuyor..

Süreyya bunu beğendi.
Süreyya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
04 Eylül 2016
Bulunduğu yer
Aorist
Mesajlar
8.232
Seslenildi
950 Mesaj
Etiketlendi
147 Konu
Ruh Hali
Uykulu
Standart Cevap: Suudi futbolculardan tartışılan hareket... Saygı duymadılar!
09 Haziran 2017
2
....
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj