Dünyada anasayayla korunan tek şahıs. Bu anayasa sadece Türkiye sınırları içerisinde geçerli öyle değil mi? Türk anayasasını İngiltere'de uygulayamayız sanırsam. Bir insan kendi milletine karşı nasıl yasa ile koruma altına alınabilir ki? Bir ülkenin anayasasında şahsın ne işi var? İnsanlar buna sadece Ak Parti ve RTE şahsiyetine karşı çıkmak için itiraz ediyor. Halbuki mantık çerçevesinden baktığın zaman, bir kahramanın yasayla korunmaya ihtiyacı yoktur. Hele ki kendi milletinden.
Yeryüzündeki hiçbir insan, kendisinden sonraki nesillerin var olma sebebi olamaz. Bu Allah'a şerik icat etmek demektir. Bunu söyleyince insanlar şaşırıp ne alakası var der. Halbuki söyledikleri söz o manaya geliyor haberleri yok. O olmasaydı olmazdık ne demek? Bu nasıl bir korkaklık, nasıl bir inançsızlık, nasıl bir güçsüzlüktür. Yani Hz. Muhammed bile bu sıfata koyulmamışken, siyasi bir lideri nasıl bu sıfata koyabilirsin?
Kıbrıs'ı, Yunan adalarının tamamını, Batı Trakya'yı, Batum'u, daha sonra tekrar sınırlarımıza dahil olsa bile Hatay'ı, Musul ve Kerkük'ü bedavaya veren insan benim kahramanım değil.
7 Eylül'de İzmir'den çıkan, Rum ve Ermeni çeteleri tarafından iki gün yakıp yıkılan İzmir'e 9 Eylül'de girip ``Yunan'ı denize döktük`` yalanını uydurduklarında, denize dökülen sözde Yunan askeri Atina'da alkol alıyordu. Bu basit yalanı uyduranlar benim kahramanım değil.
Ezanı modernleşmek adı altında Türkçeye çevirirken, içerisinden sadece felah kelimesini değiştirmeye gücü yetmeyenler benim kahramanım olamazlar.
https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk%C3%A7e_ezan
Yine modernleşme adı altında kılık kıyafet kanunu gibi bir sebeple Rize'yi Hamidiye zırhlısıyla topa tutanın Atatürk olduğunu bilir misiniz? Neden? Modernleşmek için. Yahu biraz mantıklı düşünün. Hangi vatansever kendi ülkesini sırf şapka takmadı diye bombalayabilir? Bu bir şapka yahu. O şapkalardan şimdi kim takıyor? Vakko zengin oldu bu işten. Kim bu Vakko tanıyanınız var mı? Madem lisan değişikliğiyle, kılık kıyafet değişikliğiyle modern olunuyordu... Neden Çin, Japonya, Rusya, İsrail ve hatta o beğenilmeyen Arap ülkeleri lisan ve kıyefet değişikliği yapmadı? Bu adamlar dünyayı yerinden sallıyor. Biz ne kadar modern olabildik bu gibi çözümlerle? Sen kalkıp şapka takmadı diye kendi ülkenin insanına bomba atıyorsun. Sen benim kahramanım olamazsın. Bunu yapıyorsan senin bana bir düşmanlığın var demektir. Şapka bu şapka, ŞAPKA.
Bunları görmek için illa iktidar partisi veya Tayyipsevici olmaya gerek yok. Benim memleketime bir gemi gönderildi ve bir şapka için bombalandı. Dönemin en iyi savaş gemisiydi hatta. Yani bu neyin kini? Erdoğan İzmir'i günümüzün en iyi savaş gemisiyle bir oy için bombalatsa ne düşünürsünüz?
Bir zamanlar hepinizden daha iyi bir Atatürkçüydüm. Ama onun bir kahraman değil, binlerce yalanla oluşturulmuş bir proje olduğunu gördüm. Gerici kılıfı altında dar ağacında on binlerce insanı asan adam benim kahramanım olamaz. Benim inandığım dine küfreden insan benim atam olamaz. Bu millete hem zeki deyip, hem de hatıratlarında bu millet bu dili öğrenemez diye dalga geçen adam benim atam olamaz. Hiçbir akrabası olmayan, kendisinden sonraki nesillerin boş yere sahip çıktığı Selanik'e ömrü boyunca gitmeyen, memleketinden hiç bahsetmeyen, annesinden babasından bahsetmeyen, akrabaları belirsiz olan, masonik bir törenle mason mimarili bir tapınağa gömülen, öğretmenlerinin tamamı Yahudi olan (Bülbülderesi Mezarlığı, Şemsi efendi veya gerçek adıyla Şimon Zvi) bir insan benim liderim olamaz. Ben bir Müslüman Türküm. Siyonistler tarafından yetiştirilen insan, bir müslümana lider olamaz.
Çocukluk arkadaşı Nuri Conker'den gelen Conk bayırı olayını bile kendine mal eden insan benim liderim değildir. Her fırsatta müslümanlara yönelik yobaz, dini kullanan, gerici, irticacı mefhumlarını kullandığı halde, Mustafa Kemal'in milleti arkasına almak için halife olma girişimlerini kaç kişi biliyor? Bu karardan neden vazgeçtiğini kaç kişi biliyor? Kendi çıkarları için dini kullanan insan benim liderim olamaz.
Türkçülükten bahsedip, değiştirdiği lisanı tamamen İngilizce, Fransızca, Almanca kelimelerden oluşturan insan benim liderim olamaz. O dönemde Türkçülüğü uyduranların Türk kökenli olmaması, Kürtçülüğü uyduranların Ermeni olması kimseye bir şey ifade etmedi.
Okula gittik, bahçede Atatürk büstünü, girişte Atatürk köşesini, sınıfta Atatürk portresini, kitapların birinci sayfasında ise resmini gördük. Atatürk'ün hayatını hep aynı cümlelerle okuduk, robot gibi yetiştirildik. Bu şekilde büyüyen bir nesil, 20 yaşından sonra Atatürk'ü siyasi, askeri ve ekonomik anlamda analiz edemez. Batum'u beş milyona kim kime sattı hiç duydunuz mu? İlk defa duyanlardan gelen klasik cevap o günkü şartlar öyleydi oldu. Yahu hangi o günkü şartlar? Toprak satıyorsun sen toprak. Hemde beş milyona koskoca Batum'u satıyorsun. Ne şartıymış toprak satmanı sağlayacak? Sattın da kurtardı mı seni? Bir asırdır kadınlara seçme seçilme hakkı vermekle artistlik yapan o zihniyet tek bir kadının bile oyunu alarak başa gelememiştir. Sen zaten meclis ile başa gelen tek partisin, kadınlara seçme seçilme hakkı versen neye yarar? Bir milletle bu kadar dalga geçilemez. Dünyadaki hiçbir millet, bizim maruz kaldığımızın çeyreğini yaşamamıştır. Ne oldu çok partili sisteme geçince? İlk seçimde halk seni aşağı indirdi ve bir daha başa gelemedin. Halk Adnan Menderes'i çok sevdiği için mi başa getirmişti?
Ezbere yetiştirildi bu nesil. Binbir yalanlarla uyutuldu. 50 yıl sonrası için bir vasiyet yazdı Atatürk. Tahmin edin bakalım kimin eline geçip "devlet sırrıdır açıklanamaz" mührü vurup yok etti. Ne yazıyordu bu vasiyette? Bir kahramanın vasiyeti neden açıklanamaz?
Bugün Mustafa Kemal fanatikliği, er yada geç bir gün bitecek. Almanlar Hitler ile hesaplaşalı çok oldu. Onun da öğretmeninden doktoruna, kız arkadaşından kumandanlarına herkes Yahudiydi. O dönemki Yahudilerin dünya nüfusuyla, Hitlerin katlettiği nüfusa bakarsanız koca bir yalana şahit olacaksınız. Bugün Almanyada kendi adamları Hitleri öven siyaset adamları bertaraf edilirken, Hitlere karşı çıkan siyaset adamları Yahudiye gönülden hizmet edebilir görüşüyle mevki sahibi yapılıyor. Mustafa Kemal de bununla aynıdır. Hitler neden Türkiye'ye saldırmadı zannediyordunuz? Çünkü Anadolu projesi rayına oturmuş, sıra Avrupa projesindeydi.
Kısa bir dönem ismi Kamal olarak lanse edilip, kelime anlamının öz Türkçede ordu ve kale manasına geldiği söylendi. Öz Türkçede hiç böyle bir kelime olmamıştı halbuki. Kamal İbranicede tanrı demekti. İnsanlar buna uyanınca çark edilerek Kemal'e döndü ismi. Nitekim Şeref Aykut, Kamalizm adlı kitabında neyin ne olduğunu açıkça ifade etmiş.
Aynı zamanda, lafa söze sıra gelince insanları Nutuk okumamış olmakla suçlayan Atatürkçüler, okudukları Nutuk'ta Mustafa Kemal'in "Bırakalım Müslümanlığı, Hristiyanlığı, en güzeli tek din tek devlet değil mi?" sözüne hiç denk gelmemişler mi? Tek din tek devlet projesi bizlere New Age ideolojisini hatırlatmıyor değil mi? Hatırlamayanlara selam olsun, uykunuzdan alıkoymayalım.
Mustafa Kemal bu milleti kurtarmak için değil, yozlaştırmak ve çürütmek için mücadele etti. Geldikleri gibi giderler sözü, kendine çok güvendiği için miydi gerçekten? Yoksa 1912'de yapılan gizli bir Sofya anlaşmasının rahatlığı mıydı? İç Anadolu'ya kadar giren Yunan askeri neden geri döndü? 4.000 kişilik orduyla bir gecede 40.000 kişilik Bizans ordusunu mahveden biz Türkler, ortalama 290.000 Yunan askeri tarafından yine ortalama 290.000 Türk askeriyken nasıl oluyor da iç kısımlara doğru kovalanabiliyoruz ve nasıl oluyor da ebelemece oynar gibi tam tersi bir durum başlıyor? İlk hedefiniz Akdenizdir dedin, güzel, ikinci hedef neydi? O niye gelmedi? Akdenizle her şey hallolmuş muydu?
7 düvel dedikleri gerçekten bu ülkeyi istila etmek amacıyla gelmiş olsaydı, dört bir yandan giren düşman orduları çıkıp gitmezlerdi. Bu, büyük ve kirli bir harekettir. Çok büyük bir hesaptır bu. Bu hesap için milyonlarca insan can vermek zorunda kalmıştır. Bu savaş, büyük Türk milleti için paha biçilemez bir değerdedir; fakat Mustafa Kemal ve saz arkadaşları için kirli bir hesabın ürünüdür. Komuta kademesinin de komik acemiliği söz konusudur.
O olmasaydı adın Agop olurdu diyenler, hemen şimdi Yunanlıların Batı Trakya'yadaki azınlık müslümanlarına hangi hukuki sistemle hizmet verdiklerini araştırsınlar. Eğer sistemi değiştirecek olsaydılar, onlara da yaparlardı bunu. Onlara şeriat hukukuyla hizmet verdiler, şeriat yargısıyla yürüttüler işlerini. Türkiye'de ne oldu? Şeriatı Muhammediye kaldırıldı. Asıl, o oldu diye 7 düvelin emelleri gerçekleşti.
Bu ülke Mustafa Kemal diye bir narkoz yedi ve yeni yeni uyanıyor. Ameliyattan çıkan bir hastanın narkozdan uyanamaması sendromunu yaşıyor bu ülke. Öyle yada böyle tam anlamıyla bir gün bu uyanış gerçekleşecek.
Çünkü sevilse de sevilmese de, yaklaşık 100 yıl önce basit bir sebeple bombalattığın Rize'nin Potomya ilçesinden Tayyip Erdoğan'ın çıkması, basit bir ilçe halkı kininden süregelemez. Diktatörlükle kurulan o sistem yavaş yavaş yıkılmaya başlıyor.
Bu sözlerimi okuyan forum arkadaşlarımın hemen her biri çok kızacaktır. Gelecek olan tepkileri çok iyi biliyorum. Bunun sebebi, Atatürkçü refleksleri çok iyi tanımamdır, sizleri değil. Klasik "hakaret edemezsin" çıkışlarını yapmak yerine, cümlelerimin her birini tek tek teyit etmeye veya kanıtlarıyla beraber çürütmeye çalışın. Doğruyu ve yanlışı öğrenin. Benim şahsımı boş verin. Bir zamanlar Mustafa Kemal hakkında karşıt görüşlere denk düşünce şuan sizin hissettiklerinizi hissederdim.
Bu ülkenin dindarı da bu zihniyetten zarar gördü, din mensubu olmayanı da gördü, gayrimüslim olanı da gördü. Bu zihniyetten, bütün etnik kökenler zarar görüp, bölünmüş ve parçalanmıştır. Bu zihniyet, Ermeni dönmelerinin Mezopotamya bölgesine rahatça yerleşmelerini ve bugün bu siyaseti rahatça yapabilmelerini sağlayan zihniyettir. İsmet İnönü'den başlayan Ermeni harekatı, bugün Demirtaş olarak devam ediyor.
Senin bir Kürt vatandaşına, bir Laz vatandaşına, bir Çerkeze, bir Çeçen'e "ne mutlu Türküm diyene" dedirtmeye ne hakkın var? Türklük bir yaradılış haizliğidir, ideolojik bir seçim değil. Sen bunu kafatasçılık sorunu baş göstersin diye dayattın. Milletin arasına bu şekilde nifak tohumu soktun. Bir zengin, ne mutlu zengin olana demez. Bunu söylese bir fakir söyler. Sen Türk değil misin ki bu sözü söyleyip söylettiriyorsun? Ki bu sözü ilk söyleyenin hikayesini anlatsam, Türklerin aşağılandığı bir hikayeden çıkan sözü nasıl baş tacı yapmışız diye aklınızı oynatırsınız.
Bu adam benim kahramanım değil. Hiç kimsenin kahramanı değil. Bunun böyle olmadığını öyle yada böyle bir gün anlayacaksınız.