Sayın @Regex bey, sizinle bir konuyu konulabilir miyim? Damla hanımla da konuşmak istiyorum ben Selen'in babasıyım. Kızım yaptıklarını bana söyledi. Çok kızdım. O da çok pişman. Durumu düzeltmek istiyor. Kendisi çok üzgün ve özür diliyor. Hatasını geri düzeltmek istiyor. O daha çocuk aslında biz Atatürkçü bir aileden geliyoruz ama okuldaki bir hocası beyinlerini yıkıyorlar işte çocukların.

Maddi manevi olarak hatamınızı karşılamaya ve o bölümde açılmış konuların yüzlercesini yeniden açmak istiyor. Zaten herhangi bir veri de silmemiş. Ayrıca, siiz yormadan hepsini yarın ayırıp forumunuzdan ayırılmak istiyor. Çocuk 17 yaşında. Yatığı çok kötü bir şey kabul ediyorum çok kızdım zaten. Beni az önce uyandırdı. Lütfen bir konulaşalım önce, konu tatsızlaşmasın..

Ailecek çok özür dileriz. Kızım adına sizden utanıyorum. Lütfen özürümüzü bağışlayınız.

Sayın @Damla hanıma sinirden böyle bir şey yapmış. Kendi gece az önce gelerek bana ağlayarak anlattı. Baya da korkmuş. Ben ona gereken cezayı verdim bundan sonra internete girmeyecek asla. Lütfen sizlerde affedin bizleri

Tüm forumdan özür dileriz.
Güveninizi kırmak istemezdik..

Yetkisini kaybetmesi ve her şeyden önce sevginizi kaybetmesi kızıma ceza olarak yeter de artar bile. .
Bakın açık konuşacağım. Kızımın psikolojik sorunları var. Annesi ile boşandık. Bu yüzden bu sıralar böyle fevri davranışlar sergiliyor. Sizin lütfen olgun insanlarsınız bunu göre davranın..

Gereken her şeyi yapmaya hazırız. Yeter ki bizi affedin. .
Bunu bir baba olarak istiyorum hepinizden. .

Bizi affedin.