Regex Nickli Üyeden Alıntı
Dostum öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim. Bu konudaki iletini veya benim ilk iletimi aynı şekilde rapor ederek, bu karaktersiz hakkında tüm bildiklerini yazarsan sevinirim. Yazdıklarını sadece biz göreceğiz.

Atatürk düşmanı olarak kastettiğin diğer kişiyi bilmiyorum. Bir insan Atatürk'ü sevmeyebilir. Bu gayet doğaldır. Her insan herkesi sevmek zorunda değil, ben de bazı siyasetçileri sevmiyorum. Ancak! Bu, kimsenin sevmediği insana saygısızlık edebileceği sonucunu doğurmaz. Hele söz konusu kahraman; bir ulusun ulu önderiyse! Hele hele kendisine verilen yetkiyi kötüye kullanarak ihanet etmek, silmek, zarar vermek ve emeği hiçe saymak affedilemez. Bu yüzden hem hukuksal olarak hem de akla gelebilecek her açıdan ben bizzat konuyla ilgileneceğim.
@Regex bey yazdıklarınızda çok haklısınız. Kızım yetkisini kötü kullandı ama yaptığı tüm hataları düzeltmek istiyor. Biz Atatürk düşmanı bir aile değiliz. Kızımı okulda bir hocası var o böyle etkiliyor. O kişi ile de konuşacağım.

Selen'in yaptığı tüm şeyleri düzeltmek için 1 hafta veriniz bana. Ondan sonra sözümü tutmazsam ne yaparsanız yapın. Samimi olduğumu göreceksiniz.

Kızım sadece 17 yaşında. Kendisi de zaten tüm gece ağladı. Çok üzgün.