Acun Ilıcalı'nın yeni spor kanalı yayın hayatına başladı.



Dünya Kupası elemelerini de yayınlayacak olan Tv8,5, NBA ve diğer önemli spor organizasyonlarını da yayınlaması bekleniyor....

TV8,5'un Frekans Bilgileri;


Uydu : Türksat 4A

Frekans : 12346

Symbol Oranı: 9.600

FEC: 3/4

Polarizasyon: Horizontol (Yatay)

Özetle; TV 8,5 HD spor kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında “Türksat 4A” seçin. Bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 12346 sayısını girin. Polarizasyon kısmında Horizontal Yatay. Sembol kısmına 9600 sayısını girin. Fec değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatın.

Tv 8.5 Spor Türksat Uydusunda 90 kanalda yer alacak. Digitürk'te ise Tv8.5'u izlemek için kanalların güncellenmesi gerekiyor. Tv8.5, Digiturk Kanal 51'den yayına bașlayacak.

Tv8.5, Uydunet frekansı ise otomatik olarak gönderilecek. Kanalın D-Smart'ta, Turkcell TV+'ta da yayın yapması bekleniyor.

Kanal, Tv8 İnt yayını ile aynı pakette yer alıyor ve ekranda şimdilik TV 8.5 logosu var.