Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı
Değerli @Gülfem mütevazi yorumun için çok teşekkür ederim.
Her şey gönlünce olsun.




Değerli @Ashriel teşekkür ederim öncelikle görüşlerini sayfamda paylaştığın için.

Bu arada da bir kaç zerzenişte bulunmuşsun,iyi yapmışsın (:

Öncelikle,sitemizde hiçkimseye olmadığı gibi,size de asla bir art niyetim yoktur.Ya da değindiğiniz gibi,kasıtlı mesaj silme,''gıcık olma'' vb. düşüncelerim yoktur.Olamaz da.

Karşıma burada öyle mesnetsiz insanlar çıktı ki;bu insanlar şahsıma öyle edepsizlikler yaptı ki,onlara dahi en ufak bir gıcıklığım ve adaletsizliğim olmadı.Bu insanlara forum içerisinde envai çeşit yaptırım hakkım ve gücüm varken kılımı bile kıpırdatmadım @Damla bunların en yakın şahididir (: ( Yanlış anlamayın bu örneğini verdiğim kişilerin ve durumun sizinle bir alakası yoktur. )

Sözün özü ben de ufak bir zerzenişte bulunayım dedim genel olarak (:

Buradaki değerli arkadaşlarımızdan birisin @Ashriel

Tekrar çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
Yanlış anlaşılmayı düzeltmem gerekiyor şahsını zan altında bırakmış gibi olmak istemem. Öncelikle serzeniş demeyelim sadece esprili olarak yaklaşmak istedim çünkü geçen gün bir oyunda bu tarz bir post atmıştım onu da açıklamak adına. Ayrıca benden hoşlanmadığın için ya da kasıtlı olarak postlarımı sildiğini ima etmek istemedim hatta yerimde durmadığım için bu durumla karşı karşıya kaldığımı söyledim. Aksi halde bana kasıtlı bir durum olduğuna inansam tahmin edersin ki öyle kolayca sineye çekip, rahat durmazdım. ;a Adaletsizliğe karşı tepkisiz kalacak biri değilim. Gıcık oluyor da derken sonuçta forum içerisinde illaki hoşlanmadığımız, tarzını ve konuşmasını sevmediğimiz insanlar olabiliyor. Buna istinadendi söylediklerim. Açıklamandan dolayı ben de teşekkür ederim.