Merhabalar,

İlk kayda değer yeniliği sizlere sunayım istedim. Nisan 2014'te yine şu anki site kurucularıyla beraber o dönemki forumumuz için kodladığım ve hâlihazırda biraz daha geliştirdiğim, şimdiki adıyla "[Damla] Sesli Bildirim Uyarıcısı v1.1-rgxadmin" eklentisinden söz ediyorum elbette.

- Nedir?
Forumunuz.Com'da şu andan geçerli olmak üzere etkin kıldığımız ve isteğe bağlı bıraktığımız bu özelliğimiz, artık forumda dolaşırken aldığınız bir bildirimden, sizi görsel bildirim kısmı haricinde sesli olarak da haberdar edecek. Özellik içerisinde çalan ses kaydı @Damla'ya ait olduğu için zaten eklentiye de bu adı verdim.

Bu eklenti, hiçbir ücretli ya da ücretsiz platformda bulunmamakta olup tamamen benim tarafımdan kodlanmış ve seslendirmesi de @Damla tarafından yapılmıştır. Eklentinin üçüncü bir mimârı olmayıp, ancak ve ancak bu üçüncül kısma eklentiyi kullanacak olan siz değerli kullanıcılarımızı dâhil edebiliriz.

Bitmedi! Bu eklentiyi kodlarken müzik dinleyen ya da bildirimlerle ilgili sesli olarak uyarılmak istemeyen kullanıcılarımızı da düşündük. Denetim masanıza girerek, http://www.forumunuz.com/profile.php?do=editprofile bağlantısından Sesli Bildirim Uyarıcısı'nı kişiselleştirebilir; dilediğinizde eveti seçerek açabilir, etkinken ileride dilemediğinizde de hayırı seçerek kapatabilir; yine devre dışıyken de yeniden etkinleştirebilirsiniz. Yapılacak olan bu ayar, tamamen anlıktır ve sizin o anki isteğinize bağlı olarak tıpkı diğer birçok forum ayarı gibi özelleşebilmesi yönüyle de kullanışlı bir eklenti olduğuna inanıyorum.

Yorumlarınızı ve görüşlerinizi paylaşırsanız eklentinin daha ileriki sürümlerinde farklı iyileştirmeler yapabilirim.

Yeniliklerimiz ve ilklerimiz sürecek! Sırada sizi nasıl bir devrim mi bekliyor? Bekleyin, izleyin ve yaşayarak görün!

Uyarı: Özellikten yararlanabilmeniz için ana tema olan Forumunuz Premium'u kullanmalısınız. Default Style, zaten bir süre sonra tamamen kullanıma kapatılacaktır.

İyi forumlar dileriz.