[CENTER]

Fight for My Way



Adi: Fight for My Way
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Lee Na-Jeong
Senarist: Im Sang-Choon
Yapimci: -
Yayinci: KBS2
daum: 8.7
Bölüm Sayisi: 16
Yapim Yili: 2017
Yayin Tarihi: 22 Mayis 2017 - 11 Temmuz 2017
Yayin Günleri ve Saati: Pazartesi & Sali – 22:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyunculari:


Park Seo-Joon
Go Dong-Man

Kim Ji-Won
Choi Ae-Ra

Song Ha-Yoon
Baek Seol-Hee

Kim Sung-Oh
Jang-Ho

Konusu:
Dizi, hayallerinden oldukça uzak olmalarina ragmen hayallerini gerçeklestirmek için mücadele eden iki kisiyi konu almaktadir.



Karakterleri:
Park Seo-Joon dizide yari zamanli siradan bir ofis çalisani Go Dong-Man karakterini canlandirmaktadir. O, geçmiste gelecek vadeden bir tekvandocuydu. Ancak hayalini kurdugu gibi yildiz bir tekvandocu olamamistir. Bir gün, bütün cesaretini toplar ve profesyonel bir dövüsçü olabilmek için UFC ligine katilir. Onun karakteri parlak bir kisilige sahiptir.

Kim Ji-Won dizide bir magazanin danisman bölümünde çalisan Choi Ae-Ra karakterini canlandirmaktadir. Onun hayali aslinda bir TV sunucusu olmaktir. Bu yüzden her yil düzenlenen ulusal sunuculuk sinavlarina girer ama her seferinde basarisiz olur. Ancak, her seye ragmen ayaklarinin üzerinde durur ve mücadelesine devam eder. Onun karakteri sert bir kisilige sahiptir. O ve Go Dong-Man (Park Seo-Joon) uzun zamandir yakin arkadaslardir. Ancak aralarinda romantik bir iliski gelisir.

Song Ha-Yoon dizide Dong-Man (Park Seo-Joon) ve Ae-Ra’nin (Kim Ji-Won) çocukluk arkadasi olan Baek Seol-Hee karakterini canlandirmaktadir.

Ahn Jae-Hong dizide Dong-Man (Park Seo-Joon) ve Ae-Ra’nin (Kim Ji-Won) çocukluk arkadasi olan Kim Joo-Man karakterini canlandirmaktadir.

Kim Sung-Oh dizide Go Dong-Man'in (Park Seo-Joon) koçu olan Jang-Ho karakterini canlandirmaktadir.

Not:
Henüz izlemedim ama Park Seo-Joon varsa bu dizi izlenir. Oyunculugunu severim, sizde sevin, sevin yani.(cok yakiskli hadi sevmeyinde göreyim )