Oto Aksesuarları, Motorlu Taşıt Aksesuarları


Esnek Nano Pad Kaydırmaz

Dünya da Rakipsiz Nano Teknolojik, Milyarlarca Nano Vakumlardan Oluşan Benzersiz Yüzey 90 Derecede Dahi Nesneleri Tutabilme Özelliğine Sahiptir.





Özellikleri:

Nano-Pad Eşya Kaydırmazı Yüksek Teknoloji sayesinde Vakum efekti ile yapıştırıcı, mıknatıs veya vidasız yüzeye kendiliğinden yapışır ve sökülebilir
Aracınızda Büronuzda veya Evinizde Cep Telefonu,Mp3 Çalar,Gözlük, Kağıt Mendil, Sigara, Çakmak, Navigasyon Ekranları, El Feneri, Kalem, Not Kağıdı, Kulaklıklar ve aklınıza gelebilecek birçok eşyayı kendine vakumlar ve kayıp düşmesini önler.
Nano-Pad: Nano - Teknoloji tüm Dünyada 21.yüzyılın teknolojisi olarak kabul edilen ve en son teknoloji ilan edilen bir bilim dalı olup bu teknolojiden ünlü bilim adamlarının yararlanarak ürettikleri ve önemli buluşlar yapmaları biz kullanıcılara günlük yaşantımızda kolaylıklar ve pratiklik sağlamıştır.
Nano-Pad aynen doğadaki Bukalemunların ayaklarındaki özel tutunabilirlik özellikten örnek alınmıştır.
İz bırakmaz.
Dekoratif görüntüye sahiptir.
Kullandığınız her alanda ilgi çekecektir.

Kullanma Talimatları:

Kullanmadan evvel Nano-pad'in üzerindeki güvenlik folyelerini kaldırınız ve vakum sistemi ile Nano-Padin yüzeye iyi bir şekilde tutunabilmesi için yüzeyden tozları ve kirleri temizleyiniz.
Nano-Pad'i yüzeye vakum sistemi ile iyi bir şekilde tutunabilmesi için yüzeye Nano-Pad'i bastırınız.

Ürün ölçüleri:

14.5*9.5 cm

Renk:

Siyah