binevi serzeniş... vakti gelirse bu dediklerimi yapmış olursam ve aklıma da gelirse de o andakı bu duygu ve düşüncelerimi de tekrar ufak bir yazıyla dile getirmeye çalışırım..
->Bakış açızı değiştirin -> kendinizi geliştirin -> hedef belirleyin -> hedef için çalışın -> ömür bu giden...
eskisi gibi olmayacak artık hiç birşey.. gelecek için daha fazla çalışmak gerek.. yaş yerinde durmuyor maalesef zaman içerisin de.. belirli başlı şeyleri elde edebilmek için ömür tüketiyor ya tam kavuşacakken ya da kavuşmadan hayatımızın büyük bir kısmının elimizden kayıp gittiğini görebiliyoruz. burda bunu ne zaman fark ettiğiniz?
ve bunun için ne yaptığınız önemli?
bu iki çizgiyle hayatımızın önünü tamamen değiştiremesekte en azından %50lik bir kısmına müdahele edebilmiş olacağız.
ve bende artık bunun için ekmek harçayıp kendimi harmanlayıp ortama da daha iyi ayak uydurmak için çalışmaya çabalaya devam edeceğim...
11.02.2018 - bizzat kendi şahşi düşüncelerimdir..
ne yok, ne var... hayatta böyle... ya yaşıyorsundur , ya da yaşamaya çalışıyorsundur... kendimizi geliştirmediğimiz her gün bizlere zarar... bunu fark ederek yaşamanızı ümit ediyorum..
fi emanillah... sevgiyle, saygıyla... ^^
K.K.D
dipçe: her türlü soru/öneri vb şeyler dahildir .. K.K.D ile alakalı...aklınıza takılan elimden gelen gelecek birşey varsa mümkün oldukça daima...
bir de parça armağan edeyim sizlere..
bir yanım yazdı,
bir yanımda kış!
bir yanım daha vardı güz,
bir yanımda sen yøktun!
"
ben sana yakındım,
sen ise hep yakındın."
ben çøk şâîr değilim, şîîr çøk...
&
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
öhü öhü,
ehe ehe. ^^
|
Ben kendime yabancı, sen kendine yalancı.