Merhaba,

Ben zaten normalde ismimden başka bir nick kullanmam bu tür ortamlar da(hihaho istisna, lazım oluyor bazen). Yani, ismim Bahtiyar. 07 Nisan 1993 Hatay/Antakya doğumluyum. Daha önce kendimi tanıtmak amaçlı 2-3 satırlık yazılar yazmıştım. Ama 'künye' diyince akla bir tek askerlik künyesi gelmesin. Gerçi o künyeyi de taktım çok şükür.(:

Çeşit çeşit işler yaptım. Hepsine değinmeyeceğim. Şu an bir oto ekspertiz sevisinde araç arıza tespit cihazı sorumlusu(sertifikam mevcut) olarak çalışsam da bir çok alana hizmet verdiği için başka işlere de yardımcı olabiliyorum ihtiyaç durumunda. Bir kaç yıl diye tabir etmek istiyorum. Suudi Arabistan da çalıştım ve askerliğimi yurtdışı bedellisi olarak yapabilme hakkım varken vatan-i borcumu ödemek adına dönüp askerliğimi yaptım.

Acemi birliği: Konya/Meram - Hava savunma okulu ve eğitim merkez komutanlığı
Usta birliği: Ankara/Polatlı - 58. topçu tugayı, hava savunma bataryası
Mâlen tertip ile: Kars/Sarıkamış Kazım Karabekir kışlası topçu taburu(öyle olması gerekti diyebilirim)

- Av'a çıkmayı severim. Genelde kuş cinsleri için av'a çıkarım ve avladığımı da yerim.
- Erken olgunlaşmak zorunda kaldım diyebilirim. Öyle olması gerekiyordu ki ailevi sorunlar çocukluğum dan bu yana devam ediyor.
- En büyük fobim sürüngen hayvanlar. Hele ki yılanlar..(:
- Internet üzerinden yıllarca insanlara yardım amaçlı vBulletin teknik destek verdim. Hatta beni ekleyip yeni tanıştığım kişinin bile forumuna el atmışlığım vardır. Ama artık jübilemi yapıp, köşeme çekildim. Sadece büyük ihtiyaç durumunda yardım ediyorum. Tabi ki zamanım olduğu süre de. Özel olarak zaman ayıramam ki reel hayatım(iş ve genel olarak) çok yoğun.
- Taladro ve Sancak dinlerim genelde. Tabi vazgeçilmezlerim arasında Taladro - deniz kızı şarkısı var favorilerimdendir.
- Genelde somurtkan biriyimdir. Bilerek değil, genelde hep öyleyimdir.

Sanırım bu kadarı yeterlidir.(: