Vampire Facelift nedir?





Cerrahi Olmayan Yüz Germe İşlemi

Vampire Facelift® Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanılan en popüler, cerrahi olmayan, Hollywood ünlüleri tarafından en çok tercih edilen estetik uygulamasıdır.

Kökten yenilikçi, klinik olarak ispat edilmiş, kök hücre biliminin kullanılarak kendi kanınızdan elde edilen, iyileşme faktörlerinin kullanıldığı, güvenilir ve etkin bir yüz gençleştirme tekniğidir.

Vampire Facelift® Ne Yapar?

Tekniğin eşsiz yaklaşımında öncelikle dermal dolgular ve Advanced PRP’nin kombine uygulanmasıyla yüzünüzdeki hacim kayıpları giderilir, dolayısıyla yanaklarınızda, çenenizde, ağız çevrenizde oluşan sarkmalar nedeniyle oluşan yaşlı ve yorgun görüntünüz iyileştirilir. Ardından ise Advanced PRP’nin yeni cilt hücrelerini ve yeni kolajen yapımını uyararak oluşturduğu yeni, gençlik güzelliğini ve ışıltısını birleştirir. Üstelik tüm bunları tek bir işlemde elde edebilirsiniz.

Daha sağlıklı ve genç görünen bir cilt için kendi kanınızda bulunan “iyileşme faktörleri”ni kollajen, elastin ve yeni damarların üretimi için kullanırız.

Kanınız basitçe bir tanımlamayla; kırmızı kan hücreleri, beyaz kan hücreleri, plateletler (trombositler) ve plazma olarak adlandırdığımız sıvı kısımdan oluşur. Plateletler bunların içinde iyileşme fonsiyonunu sağlayan özelleşmiş kısımdır.

Cildinizin daha genç görünmesini sağlamak içim kullanacağımız Advanced PRP’yi üretmek için önce tabi ki bir miktar kan alıyoruz. Sonra aldığımız kanı yetkili kliniklerde kullanılabilen özel bir santrifüj cihazına yerleştiriyoruz ve deyim yerindeyse kanınızı “süper konsantre” ederek “ADVANCED PRP” elde ediyoruz.

Vampire Facelift® işleminde kullanılmak üzere bahsettiğimiz Advanced PRP ameliyat gerektirmeyen, acısız, non-invazif tekniğimizi uygulamak için dermal dolgularla Advanced PRP’yi kombine ederiz. Doktorunuzun yetkin ellerinde ise bu karışım cildinizi ve yüz biçiminizi iyileştirmek üzere kullanılır.

Vampire Facelift® Sonuçları:

İşlem uygulandıktan hemen sonra etkilerini görmeye başlasanız bile gözle görülür, “gerçek” farklılık 1 ay kadar sonra izlenir ve takip eden 6 – 12 boyunca Advanced PRP cildinizde ve derin dokuda kollajen üretimini ve daha pürüzsüz ve genç görünümlü cildinizi yapılandırmak için uyarıda bulunmaya devam edecektir. Sizin kendi kanınızı kullandığımız için ise diğer yeni enjeksiyonlarda beklenen yan etkileri beklemeyiz.

Vampire Facelift®:

Ameliyat gerektirmez
• Yan etkisi yoktur
• İyileşme süresi yoktur
• Muayeneyle aynı gün uygulanabilir.
Vampire Facelift® ile:

Çok hızlı bir iyileşme süresi
• Cildinizde neredeyse hemen başlayan ışıltılı bir görünüm
• Pürüzsüz, genç bir cilt
• Zaman içinde artan kollajen ve kök hücre artışı, dolayısıyla daha sıkı ve genç bir cilt elde edebilirsiniz.
• Sonuçların gözlenmesi 1 ay içinde başlar ve 12-18 ay aralınca da devam eder.