İşte Fenerbahçe'nin yeni transferleri!
Uzun süre kadro dışı kalan Volkan ve Dirar, devre arasının öne çıkan isimleriydi. Bu ikilinin ikinci yarıyla formalarına kavuşacağı öğrenildi.

İlk yarının sona ermesinin ardından yönetim tarafından affedilen kaleci Volkan Demirel ile Dirar, devre arası kampının öne çıkan isimlerinden olmayı başardı.


Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenmanlarda çalışkanlıkları ve hırslarıyla dikkat çeken bu ikili, AZ Alkmaar ile oynanan hazırlık karşılaşmasında da tam puan almıştı.


Tecrübeli file bekçisinin ikinci yarıda Harun Tekin'den eldivenleri alması beklenirken, Nabil Dirar'ın da Ersun Yanal tarafından sağ kanatta oynatılacağı öğrenildi.


Kadro dışı kaldıkları dönemde kendilerine verilen bireysel antrenman programını harfiyen uyguladıkları ortaya çıkan iki futbolcunun da fizik güç olarak takım arkadaşlarından eksikleri olmadığı ifade edildi.


Ersun Yanal dönemiyle birlikte affedilen iki isimden Volkan Demirel'in, idmanlarda diğer kaleciler Harun ve Berke ile birlikte sıkı bir çalışmaya girdiği gözlemlenirken, teknik heyetten de övgü dolu sözler aldığı kaydedildi.


Fenerbahçe'nin gözdesi Alberth Elis'ten flaş hamle!

Fatih Terim'den transfer müjdesi!

Transferini kendi açıkladı! 'Galatasaray'a...'

Ali Koç golcüyü almaya gitti! Fenerbahçe bombayı patlattı!

Batshuayi'nin yeni takımı belli oldu!

Fenerbahçe'de yılın transferi!

Dirar'ın da antrenmanlarda pas, dripling, yüksek hızlı koşu gibi verilerde en iyisi olduğu belirtildi.


Bu sezon ligde 3 maçta forma giyen Volkan, 3 gol yedi. Tecrübeli file bekçisi, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda da Benfica'ya karşı forma giydiği 2 karşılaşmada toplam 2 kez filelerin havalanmasına engel olamadı.


Ligde 2 maçta toplam 90 dakika sahada kalan Dirar, bu karşılaşmalarda gol ya da asist yapamadı.


Faslı yıldız, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Benfica'ya karşı 87 dakika sahada kalmış ve vasat bir görüntü çizmişti.

.