14 Mart 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Koç; güne bilinçaltını kurcalayan birçok soruyla başlayabilir, yakınlarınla kuracağın iletişimde kimi zaman zorlanabilirsin. Çalışma arkadaşlarınla yaşayabileceğin fikir ayrılığı amacını aşarak abartılı bir boyuta ulaşabilir. Kontrolünü kaybetmeden temkinli olmaya bakmalısın.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Boğa; kontrollü ve sabırlı durarak günün enerjilerine hakım olabilir, şans ve fırsatların senden yana olduğunu fark edebilirsin. Değişime hazır olduğunu hissedebilir ve kendinle ilgili yenilikleri benimsemeye başlayabilirsin. Ancak ne yeni bir duygusal ilişki için ne de geride bıraktığın ilişkini canlandırmak için uygun bir zamanda değilsin.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili İkizler; karşındaki kişileri anlamakta ya da kendini ifade etmekte zorlandığın, bu yüzden abartılı durumlara da zemin hazırlayabileceğin bir gün olabilir. İlişki ve iş birliklerinde muallakta kalmana neden olabilecek durumlara karşı olgun ve sağduyulu olman gerekebilir. Nokta atışı yapmayı planladığın hedeflerine çok az kalmış olabilir.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Yengeç; düşünce ve fikirlerinin değişmesiyle, kemikleşmiş alışkanlıklarından uzaklaşabilir, kendine olan bakış açını da dönüştürme kararı alabilirsin. Dedikodu ve kulisler farkındalığının artmasına yol açarken, gizli düşmanlarını da tanıma fırsatı bulabilirsin. Duygusal abartılardan uzak ve uyanık olman gereken bir gün.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Aslan; sosyal çevrenle yoğun ilişkiler içerisinde olabilir, haraketli bir gün geçirebilirsin. Öğlene doğru içinde bulunduğun koşullar; istikrarlı olmanı engelleyebilir, hırsına yenik düşmene ve büyük sözler vermene neden olabilir. Adımlarını sağlam atman ve kendine bir strateji belirlemende fayda var.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Başak; bu dönem karşına çıkan ilişkilerde ve iş birliklerinde menfaatler ön planda olabilir. Karşına çıkabilecek bir teklife heyecanlanabilir, düşüncesiz ya da iyi niyetle verdiğin sözlerin arkasında duramayarak zor duruma düşebilirsin. Kaldırabileceğin kadar sorumluluk almalı, kendini yormamalısın.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Terazi; çok yaratıcı yeteneklerin olmasına rağmen, yeni girdiğin ortamlarda kendini geri planda tutmak isteyebilirsin. Finansal konularda şans senden yana, ancak gezi, seyahat ve yakınlarına yapacağın masraflarda kontrolü elde tutmalısın. Gerçekçi hayallerinle adım adım hedeflerine ulaşman mümkün.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Akrep; bugün özel ilişkinde yanlış anlaşılmalardan kaynaklı problemler yaşaman olası. Gün içerisinde alınganlıktan uzak durmayı başarabilirsen, tam da istediğin şekilde neşeli ve keyifli bir akşam geçirebilirsin. Diğer taraftan birçok aktivite içeren bir tatil planı da yapabilirsin.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Yay; aile içerisinde eski defterlerin tekrar açılması bir takım can sıkıcı problemleri de beraberinde getirerek huzursuz olmana neden olabilir. Yapıcı olmaya gayret göstererek, sorunların büyümesine engel olabilirsin. Mesleki becerilerinin daha somut hale getirmen için sabırlı ve pratik olmanda yarar var.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Oğlak; karşına seni heveslendirecek insanların çıkmasıyla cesaretlenebilir, maddi getirisinin yüksek olduğunu düşündüğün riskli işlere atılabilirsin. Yeni plan ve programdan ziyade elindeki işlere odaklanıp, sonlandırman lehine olabilir. Sahip olduklarına fazlasıyla odaklanman yanlış kararlar almana neden olabilir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Kova; bol iletişim kurduğun, öğrenmeye ve öğrendiklerini aktarma hevesli olduğun bir gün olabilir. Bu dönem maddi ve manevi anlamda güven duyduğun insanlarla birlikte olmanda ve vereceğin sözlere dikkat etmende fayda var. Unutmuş olabileceğin bir ödeme planlarını değiştirebilir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu :
Sevgili Balık; bugün söz ve eylemlerinde abartılı davranışlar sergileyebilir, yakın çevrenin tepkilerini alabilirsin. Kulaktan dolma edindiğin bilgiler, büyük beklenti içine girmene, olaylara iyimser ve duygusal bakmana yol açabilir. Hayatında ve hayatın içinde daha derin bir anlam aradığın bir dönemde olabilirsin.