2019 aşk zamanları
14 Şubat geldi! Sevgilisi olanları şöyle kenara alalım. Yalnız olanlar ise bu yazıya dikkat kesilsinler! Zira 14 Şubat'a yalnız girebilirsiniz, ama bu demek değil ki sene boyunca yalnız kalacaksınız! Bakalım yılın geri kalanında aşk hanginizin yüzüne ne zaman gülecek? İşte ayrıntıları...



14 Şubat geldi çattı! Sevgilisi olanları şöyle kenara alalım bu sefer, yalnız olanlar ise bu yazıya dikkat kesilsinler! Zira 14 Şubat’a yalnız girebilirsiniz, ama bu demek değil ki sene boyunca yalnız kalacaksınız! Bakalım yılın geri kalanında aşk hanginizin yüzüne ne zaman gülecek Tabii bunun için sevgili Afrodit nam-ı diğer Venüs'ün yıl boyunca yapacağı seyahatlerden yola çıkarak flört etmek, aşkı hayatınıza çekmek ve de uzun soluklu ilişkiler başlatmak için uygun zamanları analiz edeceğiz…



Koç ve Yükselen Koç
20 Nisan – 15 Mayıs aşk gezegeni Venüs burcunuzda seyahat edecek. Siz aşk peşinde koşmayacak adeta ayaklarınıza gelecek.
28 Temmuz – 20 Ağustos arası ise Zodyak haritanızın aşkı gösteren alanda Venüs seyahat edecek. Belli ki çapkınlık turlarına çıkacaksınız. Ama dikkat edin, aynı anda birkaç kişi ile görüşmeyin.
14 Eylül – 8 Ekim arası ise Venüs uzun soluklu ilişkiler alanında seyahat edecek. Artık sizler için yılın son aşk dönemi, kaçırmayın bu dönemi ve karşınıza çıkacak kişileri ciddiye alın.

Boğa ve Yükselen Boğa
15 Mayıs ile 9 Haziran arası Venüs'ün burcunuzda seyahat etmesi, erosun aşk oklarını size çevirmesine neden olacak. Teklifleri değerlendirme zamanı.
21 Ağustos ile 14 Eylül arası ise Venüs aşk alanında seyahat edecek. Bu dönem armudun sapı üzümün çöpü dememenizde fayda var.
8 Ekim ile 1 Kasım arası arası ise Venüs uzun soluklu ilişkiler alanında seyahat edecek. Artık sizler için yılın son aşk dönemi, kaçırmayın bu dönemi ve karşınıza çıkacak kişileri ciddiye alın.

İkizler ve Yükselen İkizler
9 Haziran ile 3 Temmuz arası aşk gezegeni Venüs burcunuzda seyahat edecek. Siz aşk peşinde koşmayacak adeta ayaklarınıza gelecek.
14 Eylül ile 8 Ekim arası Zodyak haritanızın aşkı gösteren alanda Venüs seyahat edecek. Aşk için 5 yıldızlı bir dönem.
1 Kasım ile 26 Kasım arası ise ciddi ve uzun soluklu ilişkileri başlatmak için çok güzel zamanlar!

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Hali hazırda 2 Mart’a kadar Venüs uzun soluklu ilişkiler alanında seyahat ediyor. Aşkın size gelmesinden de siz daha çok başkalarına çekileceksiniz!
4 Temmuz ile 28 Temmuz arası ise Venüs burcunuzda seyahat edecek ve işte tam da bu zaman aralığı aşk sizin ayağınıza gelecek!
8 Ekim ile 1 Kasım arası ise Venüs aşk evinizde seyahat edecek ve yılı güzel bir ilişki ile kapatmak için son günler sizler için.

Aslan ve Yükselen Aslan
1 Mart ile 26 Mart arası Venüs haritanızın uzun soluklu ve istikrarlı ilişkiler alanında seyahat edecek. Bu dönem çapkınlığı kenara bırakıp, ayağınıza gelen fırsatları doğru değerlendirme zamanı!
28 Temmuz – 20 Ağustos arası ise Venüs burcunuzda seyahat edecek! Etrafınızdaki insanların belli ki gözlerini kamaştıracaksınız! Size hayran kalacaklar ve aşkı hayatınıza daha kolay çekebileceksiniz.
1 Kasım ile 26 Kasım arası ise ciddi ve uzun soluklu ilişkileri başlatmak için çok güzel zamanlar!

Başak ve Yükselen Başak
Hali hazırda 2 Mart’a kadar Venüs aşk evinizde seyahat edecek. Flörtler kurmak, sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak için harika bir zaman olacak sizler için.
26 Mart ile 20 Nisan arası ise romantik ilişkiler kurmak, keyifli ilişkiler başlatmak, ilişkilerde huzuru ve mutluluğu deneyimlemek için harika zamanlar.
21 Ağustos ile 14 Eylül arası Venüs tam da sizin burcunuzda seyahat edecek. Size gelecek aşk ve ilişki tekliflerine hazır olun.

Terazi ve Yükselen Terazi
1 Mart ile 26 Mart arası Venüs tam da aşk evinizde seyahat edecek! Bu sene içinde aşk ve ilişkiler konusunda 10 numara 5 yıldız zaman dilimi!
20 Nisan – 15 Mayıs aşk gezegeni Venüs uzun soluklu ilişkiler alanında seyahat edecek. Hızlı ve spontan başlayacak aşk ilişkilerine hazır olun!
14 Eylül – 8 Ekim arası ise Venüs burcunuzda seyahat edecek! Aşkı mıknatıs gibi hayatınıza çekeceğiniz değerli zamanlar!

Akrep ve Yükselen Akrep
26 Mart ile 20 Nisan arası Venüs haritanızın aşkı sembolize eden alanında olacak. Bu dönem hayallerinizin aşkı ile tanışmak ve mutluluğa çok daha yakın olacağınız zamanlar.
15 Mayıs ile 9 Haziran arası Venüs uzun soluklu ilişkiler alanınızda seyahat edecek! Kim bilir belki de evleneceğiniz insanla karşılaşırsınız? İlişkilerde mutluluk zamanı!
8 Ekim ile 1 Kasım arası ise Venüs burcunuzda seyahat edecek. Yılın aşk konusunda son şanslı zamanları olacak sizin için, elinizi çabuk tutun!

Yay ve Yükselen Yay
20 Nisan – 15 Mayıs aşk gezegeni Venüs Zodyak haritanızın aşkı gösteren alanda seyahat edecek. Belli ki çapkınlık turlarına çıkacaksınız. Ama dikkat edin, aynı anda birkaç kişi ile görüşmeyin.
9 Haziran ile 3 Temmuz arası aşk gezegeni Venüs ise ciddi ve uzun soluklu ilişkileri başlatmaya işaret eden alanda seyahat edecek. Yılın en heyecanlı zamanları!
1 Kasım ile 26 Kasım arası ise Venüs'ün burcunuzda seyahat edecek olması etrafınızdaki insanları adeta büyüleyeceksiniz! Aşk kendiliğinden hayatınıza akacak adeta!

Oğlak ve Yükselen Oğlak
1 Mart’a kadar Venüs burcunuzda seyahat edecek. Bu dönem kendinizi kapatmayın, sosyalleşin, yeni insanlarla tanışın, bağlantılar kurun. Aşka her zamankinden çok daha yakınsınız!
15 Mayıs ile 9 Haziran arası Venüs'ün aşkı gösteren alanda seyahat edecek olması, aşk konusunda ayaklarınızı yerden kesecek, heyecanlı, sağlam, güvenilir bir ilişkiyi hayatınıza dahil edebileceksiniz.
4 Temmuz ile 28 Temmuz arası ise Venüs'ün ciddi ilişkiler alanında seyahat edecek olması, ilişkilerde mutluluğa çok daha yakın olacağınız zamanlar!

Kova ve Yükselen Kova
1 Mart ile 26 Mart arası Venüs burcunuzda seyahat edecek. Aşk aşk aşk! Yılın aşk konusunda en havalı, en mutlu zamanları sizler için!
15 Mayıs ile 9 Haziran arası Venüs aşk alanında seyahat edecek. Bu dönem armudun sapı üzümün çöpü dememenizde fayda var.
28 Temmuz – 20 Ağustos arası ise ciddi ve uzun soluklu ilişkileri başlatmak için çok güzel zamanlar!

Balık ve Yükselen Balık
26 Mart ile 20 Nisan arası siz aşk peşinde koşmayacak adeta ayaklarınıza gelecek.
4 Temmuz ile 28 Temmuz arası ise Venüs uzun soluklu ilişkiler alanında seyahat ediyor. Aşkın size gelmesinden de siz daha çok başkalarına çekileceksiniz!
21 Ağustos ile 14 Eylül arası romantik ilişkiler kurmak, keyifli ilişkiler başlatmak, ilişkilerde huzuru ve mutluluğu deneyimlemek için harika zamanlar.