Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Neoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
17 Mart 2015
Mesajlar
5.630
Seslenildi
256 Mesaj
Etiketlendi
22 Konu

Standart Beraber Yaşlanmaya Söz Veren Burçlar

11 Nisan 2020
1

Özel hayatında birçok insan kalbini fethedecek birini hayatına sokmak ister. Kimi burçlar doyumsuz kimileri ise tatminsiz olduğu için ilişkileri uzun sürmez. Bu durum evlilik yaşamı için de geçerlidir. Biriyle yaşamını birleştirmek aynı zamanda sadakati ve belli görevleri beraberinde getirir. Hayat arkadaşından ve evliliğin klişelerinden sıkılan kişiler soluğu mahkemede alır. Bazı burçlar ise aşka ve evliliğe olan eğilimiyle öne çıkar. Doğru insanı buldukları takdirde ona bir ömür adamaya hazırdırlar.




Sadık Boğalar

Sadakatiyle bilinen bu burçlar herkesten kolay kolay etkilenmezler. Dış görünümünü beğendiği adaylara sıcak bakarlar. Boğalar, birini gerçekten sevmişlerse ondan başkasını gözleri görmez. Sadakat ceketini giyer ve kolay kolay çıkarmazlar. Evliliğe eğilimli insanlar olup sıcak bir yuvanın hevesini her zaman duyarlar. Eşine ve çocuklarına şefkatini esirgemeyen Boğa burçları, önceliğini ailesine verir. Geleneksel bakış açısıyla aile bağları onun için çok önemlidir. Hayat arkadaşına olan hisleri ve sadakati öyle cicim aylarıyla sınırlı kalmaz. Uzun seneler, aynı sevgi ve tutkuyla evliliğini yürütür, cinsel yaşamları canlılığını korur.

Evine Bağlı Oğlaklar

Bu burç insanları dışardan gözlemlendiğinde soğuk ve ciddi tavrından ötürü evlilik konusunda farklı bir izlenim yaratabilirler. Birlikte olacakları insanı ciddi kriterlerle seçerler. Genel olarak kolay kolay evlenmez, kolay kolay da boşanmazlar. Dolayısıyla hayat arkadaşlarını incelikle seçerler. Geleceklerini garantiye aldıktan sonra evlilik fikrine yönelirler. Toprak grubunun geleneksel bakış açısı Oğlaklara belirgin bir şekilde yansır. Sorumluluklarına son derece bağlı olup evle ilgili işleri ihmal etmezler. Sürekli eşine şefkat gösteren, iltifatlara boğan kişiler oldukları söylenemez ama sadık bir hayat arkadaşı olurlar. Bir yastıkta kocamak niyetiyle evlenmişlerdir.

Romantik Yengeçler

İlgiye düşkün insanlar için birebir adaylardır Yengeçler. Aşkını mutlu etmek için ne gerekirse yapar. Onlar ilişkiler konusunda tam bir sevgi kelebeğidir. Duygularına göre hareket eder, kalbi nereye götürürse diretmeden o yolu izlerler. Sadakati şapka çıkartılacak cinstendir. Flörtleri yüksek doz romantizm içerir, onları hediyelerle şımartırlar. Erken evliliğe sıcak bakan Yengeç burçları, hayat arkadaşıyla kurduğu yeni yaşamına kolayca adapte olur. Çocuklarla birlikte kurulan aile yaşamının güzelliğini hiçbir şeye değişmezler. Hayat arkadaşıyla beraber yaşlanmaya söz verip kararlarının arkasında dururlar. Sevdikleri insanla geçen bir ömür onları her daim mutlu edecektir.

Seçici Başaklar

Zodyak’ın zor beğenen burçlarından olan Başaklar, yaşamını birleştirdiği kişiyle bir ömrü sıkılmadan geçirecek potansiyeldedir. İlişkiler konusunda Oğlaklarla benzer özellikler gösterir. Duygularını tam olarak yansıtamasalar da aşka değer veren kişilerdir. Çok sayıda kusur buldukları adaylar arasından nihayet birinde karar kılmışlarsa ona dört elle sarılırlar. Sosyal aktivitelerle pek fazla ilgilenmeyen Başaklar, boş zamanlarını sorumluluklarına ve sevdikleri kişilere ayırır. Evlendikten sonra ise aileleriyle genel olarak ev aktivitelerine yoğunlaşırlar. Aldatmak veya küçük kaçamaklarla işi olmaz Başakların. Onlar aradıkları mükemmele yakın hayat arkadaşlarını zaten bulmuşlardır.



AskMoyra

Kim. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
02 Kasım 2020
Bulunduğu yer
Yurtdışı .
Yaş
31
Mesajlar
1.170
Seslenildi
10 Mesaj
Etiketlendi
2 Konu
Standart Cevap: Beraber Yaşlanmaya Söz Veren Burçlar
16 Kasım 2020
2
Başak doğru değil yarı yolda bırakır sevdiğini .
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
20 Kasım 2020
Mesajlar
3.432
Seslenildi
38 Mesaj
Etiketlendi
5 Konu
Standart Cevap: Beraber Yaşlanmaya Söz Veren Burçlar
27 Aralık 2021
3
Genelleme yapmamak gerek.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj