Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Asya (Kore Dizileri vb.) Dizilerinin Tanıtımları (https://www.forumunuz.com/asya-kore-dizileri-vb-dizilerinin-tanitimlari/)
-   -   Suspicious Partner (https://www.forumunuz.com/asya-kore-dizileri-vb-dizilerinin-tanitimlari/105202-suspicious-partner.html)

Enisa 17 Haziran 2017 20:57

Suspicious Partner
 
http://i.hizliresim.com/Eg9VZg.jpg

Adı: Suspicious Partner | Watch Out For This Woman | 수상한 파트너
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Park Sun-Ho
Senarist: Kwon Ki-Young
Yapımcı: -
Yayıncı: SBS
daum: 9.8
Bölüm Sayısı: 40
Yapım Yılı: 2017
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2017 - 13 Temmuz 2017
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 22:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncuları:

Ji Chang-Wook
No Ji-Wook

Nam Ji-Hyun
Eun Bong-Hee

Choi Tae-Joon
Ji Eun-Hyuk

Nara
Cha Yoo-Jung

Konusu:
Dizi, savcılık ofislerinde ve mahkeme salonlarında yaşananların perde arkasını konu almaktadır. Hafıza kaybından muzdarip olan bir katil öldürmek için No Ji-Wook (Ji Chang-Wook) ve Eun Bong-Hee’nin (Nam Ji-Hyun) peşine düşer. Çok geçmeden ikili bu kovalamacanın içinde birbirine âşık olur.



Karakterleri:

Ji Chang-Wook dizide yetenekli bir avukat olan No Ji-Wook karakterini canlandırmaktadır. O, eskiden bir savcıydı. O savcıyken kendini Eun Bong-Hee (Nam Ji-Hyun) ile bir davanın içinde bulur ve savcılığı bırakarak avukat olur. Onun karakteri, çocukken yaşadığı bir travmanın etkileri ile boğuşmaktadır.

Nam Ji-Hyun dizide eski bir tekvando sporcusu ve adli bir stajyer olan Eun Bong-Hee karakterini canlandırmaktadır. O, bir avukat olabilmek için sıkı bir şekilde çalışmaktadır. Onun karakteri, dışarıdan bakınca saf ve narin birisi gibi görünse de kendini savunabilecek birisidir. Bir gün, kendisini bir cinayet davasının şüphelisi olarak bulur.

Choi Tae-Joon dizide bir avukat olan Ji Eun-Hyuk karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri No Ji-Wook’un (Ji Chang-Wook) çocukluk arkadaşıdır ve birbirlerini kardeş gibi görmektedir. O, karmaşık bir geçmişe sahiptir.

Nara dizide No Ji-Wook’un (Ji Chang-Wook) eski kız arkadaşı Cha Yoo-Jung karakterini canlandırmaktadır. O, yurtdışında eğitim almış bir savcıdır.

Not:
Cok tatli ve komik bir dizi..bos vakitlerde izlenmeye deger. Hele ki Ji Chan Wook olurda izlenmez mi? Tavsiye edilir.(Dizi hala devam ediyor, düsünmeyin izleyin derim ben. )


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem