Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
14 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Başkent
Mesajlar
33.815
Seslenildi
2159 Mesaj
Etiketlendi
342 Konu

Standart Arda Turan: Ülkemde Yazılanlar Beni Üzüyor

23 Mayıs 2016
1



Barcelona forması giyen temsilcimiz Arda Turan, hakkında yapılan eleştirilere ve Katalan devindeki geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yıldız futbolcu kendisine yapılan ağır eleştirilere üzüldüğünü belirterek "Günün sonunda hatırlanacak tek şey; benim Barcelona'da oynadığım gerçeği, kazandığım kupalar ve elde edeceğim başarılar olacak." ifadelerini kullandı.

"SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"

Arda Turan, "Sonuçta her kaybettiğimiz maçtan sonra üzülüyoruz. Performans ve maçtan çıkaracaklarımız olarak çok olumlu tarafı olduğunu düşünüyorum ben. Fatih hoca da aynılarını söyledi. Bizim için önemli bir hazırlık maçıydı. İngiltere'den çekinmeden korkmadan eğer turnuvada karşılaşabilirsek onları da yenebileceğimizi gösterdiğimizi düşünüyorum açıkçası. Milli Takım'da en iyi şekilde hazırlanacağız. Biz hep beraber 1, 1,5 sene geçirdik. İnşallah aynı şekilde çalışıp gidip elimizden gelenin en iyisini yapacağız, ülkemizin ve sizlerin bizle gurur duyacağı bir takım izleteceğiz sizlere. Önemli olan bu turnuvalarda olabilmek. Sonuçta bir turnuva günlük performanslar çok önemli olacak ama bizim için turnuvada olabilmek, bir dahaki Dünya Kupası'nda olabilmek, öteki Avrupa Şampiyonası'nda olabilmek daha önemli diye düşünüyorum. Süreklilik daha önemli diye düşünüyorum. Güzel anılar olabilir. 2008'i hatırlarsanız muhteşemdi. Belki daha iyilerini yaparız. Sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz." dedi.

"BENİM İÇİN ENTERESAN BİR SENE OLDU"

Yıldız futbolcu, İngiltere karşısında forma giyemediğini fakat her maçta oynamak isteği olduğunu belirtti. Arda, "İyi bir jenerasyon geldiği kesin. Ben her milli maçta oynamayı çok isterim ama biliyorsunuz ki çok önemli başka bir maçımız vardı. Başka bir maçta başka bir mutluluk yaşadık o yüzden benim için farklı bir gururdu. Kariyerimde olan kupaları kazandım ama hayalimde tabii ki Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. Benim için enteresan bir sene oldu. Zaman zaman oynamadım. Biliyorsunuz fırtınalardan sonra hep güzellikler hatırlanır. Önemli olan Barcelona'da olabilmek ve parçası olabilmek. 6 ay oynamadım ama ondan sonra benim için iyi olacaktır." diye konuştu.

"ÜLKEMDE YAZILAN BAZI ŞEYLER BENİ ÜZÜYOR"

Arda, "Barcelona ile 33 yaşına kadar sözleşmem var. Ben, Barcelona'da uzun vadeli bir projeyim. Ülkemde yazılan bazı şeyler beni üzüyor. Sonuç olarak ben hayatım boyunca parayı, kariyeri değil de, gençlere örnek olmayı seçmiş bir insanım. Zamanı geldiğinde milli takımı da bırakacağım. Siz bana güvenin. Biliyorsunuz ki sahada sorunları çözerim. Günün sonunda hatırlanacak tek şey; benim Barcelona'da oynadığım gerçeği, kazandığım kupalar ve elde edeceğim başarılar olacak." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'I TEBRİK EDİYORUM"

Geçmişte yükseleninin Beşiktaş olduğu açıklaması hatırlatılan Arda Turan, "Beşiktaş çok iyi futbol oynayarak hak ederek çok başarılı olarak şampiyon oldu. Beşiktaş camiasını, başkanını, Şenol hocayı, oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kendilerini de tebrik ettim zaten. Çok güzel bir yarış oldu. O yüzden Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum. Gerçekten her şey keyifliydi." şeklinde konuştu.

Bunu hiç unutma Evlat ! Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır ve bugünkü refahı;devam edegelen sömürgeceliği ,döktüğü kan,akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur . . .

Aliya İzzetbegoviç


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
27 Kasım 2015
Mesajlar
8.927
Seslenildi
744 Mesaj
Etiketlendi
107 Konu
Standart Cevap: Arda Turan: Ülkemde Yazılanlar Beni Üzüyor
23 Mayıs 2016
2
Hak ediyorsun koca kafalı. Barcelonaya transfer oldum diye kendini Messi falan gibi görmeye başlamıştın. Taraftarı tehdit edene kadar idman yap, tekniğini geliştir.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.