Milli savunmacımız Ömer Toprak, Alman basınına konuştu. Altı sezondur formasını giydiği Bayer Leverkusen'den ayrılacağını açıkladı.

Almanya'nın ünlü futbol dergisi Kicker'e konuşan Ömer Toprak, Avrupa futboluna adını duyurduğu ve altı sezondur formasını terlettiği Bayer Leverkusen'den bu sezonun sonunda ayrılacağını açıkladı.

"Her sezon olduğu gibi yine iyi bir futbol oynamaya çalışıyorum" diyen Ömer, "Şu an aklım tamamen burada. Takımımla sezonun ikinci yarısında iyi bir dönem geçirmek eğlenmek, başarılı olmak ve buradaki kariyerime güzel bir son yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Habere göre Ömer'in Haziran 2018'e dek devam eden kontratında bu sezonun sonunda devreye giren bir serbest kalma bedeli maddesi bulunuyor ve Borussia Dortmund bu maddeyi kullanarak kendisini kadrosuna katması bekleniyor.

Ömer, 2011'de Freiburg'dan gelişinden bu yana 140 Bundesliga maçında görev yaptı. 2011'den bu yana 25 kez Ay-Yıldızlı formayı terleten Ömer'in birkaç transfer döneminden beri Avrupa'nın daha büyük ve iddialı ekiplerinden birine geçiş yapacağı söyleniyordu.

Goal