Barcelona'nın Luis Enrique'den boşalması kesinleşen teknik direktörlük koltuğuna en çok Sampaoli yakıştırılıyor ama bundan pek hoşnut sayılmaz.

Sevilla teknik direktörü Jorge Sampaoli , Barcelona ’nın başına geçeceği iddialarına çok sert yanıt verdi.

“Gerçek şu ki; söyledikleriniz hakkında en ufak bir fikrim yok. Adaylardan biri olmam iddiasıyla ilgili konuşmamı istiyorsunuz. Şu an bir mücadelenin içerisindeyim ve ona odaklanmış durumdayım. Basına iddialarla ilgili konuşma yapmam. Bu sorunun bir cevabı yok çünkü böyle bir şey mevcut değil."

"Herhangi biriyle ileriye dönük projeler için resmi bir görüşme yapmış değiliz. Böyle bir şey yok. Bunlar kasıtlı yapılan haberler. Burada ligin zirvesinde olmak için her maç savaşan bir takım var. Şampiyonlar Ligi’nde İngiltere’de çıkacağı rövanşa hazırlanıyor. Biz gerçeklerle yaşıyoruz. Kısa dönem içerisinde geleceğe dair kararlar alacak vakit yok. İşimiz başımızdan aşkın."

Sampaoli taraftar anketlerinde Barça'nın Luis Enrique'den boşalacak teknik direktör koltuğuna en çok yakıştırılan isim. Ayrıca dedikodulara göre Lionel Messi'nin gönlündeki yeni teknik patron adayı.

goal