Daha çok ürettiği ince akıllı telefonlarla adından söz ettiren Vivo, bu sefer yüksek ses donanımının ön plana çıktığı akıllı telefonu X5Pro'yu tanıtmaya hazırlanıyor.
Vivo’nun yeni akıllı telefonu X5Pro üzerinde çalıştığına dair bazı söylenti haberler bulunuyordu. Çin’den gelen yeni görüntüler, şirketin X5Pro’yla ciddi çalışmalarının olduğunu ortaya çıkardı.

2.5D cam ekran özelliğiyle gelen Vivo X5Pro’da Android 5.0 üzerine Funtouch OS 2.1 kurulu işletim sistemi bulunacak. (tıpkı şuradaki Oxygen gibi) Funtouch, Vivo’nun Android tabanlı işletim sistemi olarak geçiyor. Metal alaşımlı bir gövdesi bulunan X5Pro’da, 3.5 mm’lik bir kulaklık jakı bulunuyor.

Vivo’nun ultra ince olacak şekilde piyasaya sürmesini beklediğimiz X5Pro’da mükemmel bir ses donanımının olacağı söyleniyor. Zaten şirket, ‘sınırsız müzik’ sloganıyla ürünün reklamını daha çok gelişmiş ses teknolojisi üzerinden yapıyor.

Vivo’nun akıllı telefonu X5Pro’yla ilgili muhtemelen önümüzdeki aydan itibaren daha detaylı bilgiler gelmeye başlayacaktır. (henüz işletim sistemi ve ses donanımı dışında herhangi bir bilgi paylaşılmamış)