Huawei Locator ile kaybolma devri bitiyor

MediaMarkt sponsorluğunda katıldığımız IFA 2018 teknoloji fuarından videolarımız ara vermeden gelmeye devam ediyor. Bu videomuzda, fuara damga vuran Huawei’nin Locator adını verdiği aksesuarını yakından bakıyoruz. Huawei Locator nedir? Nasıl bir kullanım sunuyor?

Huawei Locator nedir?

IFA 2018 fuarında tanıtılan Huawei Locator sayesinde kaybolan eşyalar GPS yardımıyla kolaylıkla bulunabilir hale gelecek. Bu da, özellikle sıklıkla yolculuk yapanları hayatını ciddi anlamda kolaylaştıracak bir teknoloji. Telefon ile Huawei Locator (ayrı bir SIM kart ile çalışacak) cihazınızın bağlantısını kurduktan, konum belirleme özelliği sayesinde, Locator’un konumunu telefonunuzdan takip edebileceksiniz. Böylece Locator’ın bağlı olduğu bir şeyi kaybettiğinizde telefonunuzdan yerini görebileceksiniz. Cihazın bu işlevleri tam dolu bir batarya ile 15 gün yerine getireceği belirtiliyor.

Huawei Locator ile kaybolma devri bitiyor

Locator modeline yakından baktığımız videomuz ile sizleri baş başa bırakıyoruz. IFA 2018 videolarımız gelmeye devam edecek. Kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Küçük boyutlara sahip olan cihazın, her ne kadar küçük olsa da, cüzdanda kullanılması pek mümkün değil. Daha çok bagaj, sırt çantası, evcil hayvan ve bisiklet gibi eşyalarda kullanımı uygun görülüyor. Bunların yanı sıra cihaz, IP68 sertifikası ile de suya ve toza karşı dayanıklılık sağlıyor.

Hangi ülkelerde, ne zaman, ne kadarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacağı henüz bilinmeyen Locator’a ait bu bilgilerin en kısa zamanda resmi olarak açıklanması bekleniyor. Cihazın Türkiye’de satış sunulma ihtimali, düşük de olsa mevcut.