Facebook Messenger Farklı Geliyor

Facebook Messenger için geliştirilen yeni özellik, telefonlardaki SMS uygulamasının yerine geçmeye hazırlanıyor



Son zamanlarda mobil uygulamaya yönelik pek çok özellik eklenirken, Facebook Messenger için geliştirilmesi planlanan son özellik ile ilgili de bilgiler gelmeye başladı. Yapılan açıklamalarda Facebook Messenger'ın telefonlardaki SMS uygulamasının yerini alacğaı ve SMS ile Facebook Messenger'ı bir araya getirerek tek bir çatı altından kullanım sunacağı belirtildi. Mobil kullanıcılarının büyük bir bölümünün telefonlarında kullandığı Facebook Messenger için bu özellik bugüne kadarki en kapsamlı özellik olarak görülürken, telefonlarda yapılan bu değişiklik ile birlikte SMS ve Facebook Messenger'ı ayrı ayrı kullanmaya gerek kalmayacak.

İki mesaj servisinin de birleştirilecek olması bu konuda kullanıcıların tercih edebileceği bir özellik. Zira ayrı ayrı giriş yapmak yerine tek bir uygulama üzerinden SMS ve Facebook Messenger mesajlarının kontrol edilmesi mümkün olacak

Facebook Messenger Zirveye Oynuyor!

Facebook Messenger için yapılan bu kapsamlı değişiklik ile birlikte Facebook Messenger'ın zirveye oynadığını ve burada kalıcı olmak istediği de görülebiliyor. Zira SMS servis ile birleştirilecek ve bu konuda ilerleyen dönemlerde yeni özellikler de sunabilecek Facebook Messenger, kullanıcıların çoğu işlemi daha rahat yapmasını sağlayacak. Milyonlarca kullanıcısı bulunan Facebook Messenger'ın bu tip yenilikler ile kullanıcılara sunulması, daha bağımlılık yaratabilir. Bu da Facebook Messenger'ın daha fazla kullanılmasını sağlayacaktır.





Sosyal Medya