Apple’dan sürpriz yeni iPad erken tanıtılacak!
Yeni iPad’lerin ne zaman tanıtılacağı belli olmuş gibi görünüyor. Samsung tarafında hamlelerin ardı ardına gelmesi, Apple’ı harekere geçirmiş durumda.




Apple’ın bu yıl üç yeni iPad modeli tanıtması bekleniyor. Bu modellerin 10.5 inçlik çerçevesiz iPad Pro, 12.9 inçlik yeni iPad Pro ve 9.7 inçlik iPad Pro olma ihtimali yüksek. Fakat yeni iPad’lerin ne zaman tanıtılacağı konusundaki belirsizlik sürüyor.

Bir kaç gün önce MacRumors tarafından ortaya atılan 20 Mart haftasında yeni iPad’ler için tanıtım yapılabileceği iddiası henüz tazeliğini korurken Apple’dan etkinlik ile ilgili davetiye gelmemesi Apple’ın basın bildirisi şeklinde bir iPad modelini tanıtabileceği dedikoduları gündeme getirmişti.

3 FARKLI MODEL TANITILACAK

Şu anda mevcut 12.9 inçlik modelde tedarik sıkıntıları yüzünden sevkiyatların ertelenmesi yeni iPad Pro’ların tanıtım ve satış tarihlerinin geçikeceği iddialarını doğruluyor. Bugün Japon blog Macotakara tarafından yapılan habere göre Apple gelecek hafta sadece 9.7 inçlik iPad Pro 2’yi tanıtacak. Yeni iPad’de tasarım değişikliği beklemeyen siteye göre Apple bu modelde A10X işlemci kullanacak.