Kırmızı renkli Apple iPhone 7'nin Çin'de de satılacağı kesinleşirken, Motorola kanadından yeni tanıtılan iPhone 7'nin rengi ile ilgili oldukça ilginç bir gönderme yapıldı.



Dün Apple'ın tanıttığı yeni iPad'ler ve iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın kırmızı rengi oldukça dikkat çekiciydi. Fakat bu tanıtım sırasında cihazın hangi ülkelerde satışa sunulacağına pek değinilmemişti. Bugün bu durum değişti ve Apple'ın yeni iPhone rengini Çin'de de satışa sunacağı ortaya çıktı.

Motorola'dan Apple'a gönderme!
Bu duyurunun ardından Motorola kanadından da ilginç bir gönderme yapıldı ve "Always Red" yani "Daima Kırmızı" başlığıyla bugüne kadar satışa sunulan kırmızı renkli Motorola cihazların görsellerinin yer aldığı bir afiş hazırlandı.

Tabii Motorola'nın gösterdiği cihazların bazılarının kırmızı renge yalnızca arka kapağını değiştirmek suretiyle erişebildiğini de hatırlatmamız gerek. Örneğin Moto Z modeli bunlardan biri.



Gönderme bununla da sınırlı kalmadı. Motorola'nın sahibi olarak adlandırabileceğimiz Lenovo, Weibo üzerinde paylaşılan görselin altına bir yorum göndererek, "Birileri yüzümü taklit etti, diğerleri ürünlerimi taklit ediyor. Fakat zevklerimizi taklit etmeniz imkansız!" cümlelerini sarfetti.

Ayrıca Lenovo, bu görseli paylaşan takipçilerinin Power Pack Micro modeli bir power bank kazanabileceğini söyleyerek işi bir adım daha öteye götürdü.

Shiftdelete