Şarkıcı Berkay'ın eşine asıldığı iddiasıyla Arda Turan ile kavgası magazin gündemine bomba gibi düştü. Arda Turan'ın Berkay'ın burnunu kırdığı kavga da Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin merak konusu oldu. Peki şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin kimdir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapar? Boyu kaçtır?

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR?

Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 yılında Balıkesir, Ayvalık'ta doğmuştur. Annesi Boşnak asıllı öğretmen, babası Yugoslavya kökenlidir.

KÜÇÜK YAŞTA BALE EĞİTİMİ ALDI

YediTepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olmuştur. Aynı zamanda İşletme Bölümü'nde de lisans eğitimi almıştır. İleri seviyede İngilizce bilmektedir. İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi almaya başladı ve o yaşlarda manken olmaya karar verdi.

BİRÇOK MARKANIN DEFİLESİNDE PODYUMDAYDI

Güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkat çeken Özlem Ada Şahin, 1.80 m boyundadır. Akrep burcu olan ünlü manken birçok markanın defilelerinde podyumda boy göstermiştir.

MUHTEŞEM YÜZYIL'DA CARİYE ROLÜNDEYDİ

2011 yılında ekranlara gelen başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre'nin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolüne hayat verdi.

EYLÜL 2016'DA EVLENDİLER

27 yaşındaki güzel model, 2016Şubat ayında ünlü popçu Berkay Şahin ile ilişkileri başladı. Berkay'ın 13 Ağustos 2016'da güzel mankene evlenme teklif etmesiyle aynı yıl eylül ayında evlendiler. Çiftin Temmuz 2017'de bir kızları oldu. Kızlarının adını Arya koydular.

haberler.com