Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Boğa (https://www.forumunuz.com/boga/)
-   -   Boğa Burcu Yorumu 10 Nisan 2020 Günlük Burç Yorumları (https://www.forumunuz.com/boga/160061-boga-burcu-yorumu-10-nisan-2020-gunluk-burc-yorumlari.html)

Neoma 10 Nisan 2020 14:39

Boğa Burcu Yorumu 10 Nisan 2020 Günlük Burç Yorumları
 
Boğa Burcu Yorumu 10 Nisan 2020 Günlük Burç Yorumları
Bu hafta aldığınız kararlar sonucunda hayatınızda büyük değişiklikler yaptınız ve yeni yaşantınızda bir hayli güzel yollar kat ettiniz. Huzur sizin için çok önemli, mutsuz olduğunuz günler yaşama hevesiniz kaçıyor. Hayata daha sıkı sarılmak için hedeflerinizden şaşmayın, sizi bu yoldan alı koyacak insanları’da hayatınızdan uzaklaştırmayı ihmal etmeyin.
Güven sizin için çok önemli bir konu, hayatınızdaki insan size yalan söylediğinde onunla ilgili bütün düşünceleriniz yeniden şekilleniyor. Bugün sevgiliniz size küçük yalanlar söyleyebilir. Ona bu girişimlerden hoşlanmadığınızı ve ilişkinizi ciddi derecede yıprattığını söyleyerek uyarabilirsiniz. Güvenmediğiniz insanla aynı ortamda bile bulunmak istemediğinizi söyleyin. Çekinmenize gerek yok siz huzursuz olacağınıza o ne yapması nasıl davranması gerektiğini öğrensin.

İş hayatınızda üzerinize yüklenen ve altından kalkamayacağınız yeni sorumluluklar sizleri bekliyor olabilir. Yöneticileriniz ile bu konu hakkında acilen bir toplantı yapmanız şart. Bir kaç kişinin yapacağı işleri tek kişiden beklemeleri onların ayıbı fakat siz uyarmazsanız bu böyle olmaya devam edecek.

Yeni yatırımlarınız yavaş yavaş tohumlarını salmaya başladı, yakında filiz vermeye’de başlayacak. Zengin olmayı, lüks içinde yaşamayı istiyorsunuz, çok yakında bu hayalleriniz gerçekleşecek. Parayı bulduğunuzda sakın merhametinizi kaybetmeyin. Siz vicdanlı birisiniz ve bu sizin en güzel özelliğiniz.

Sağlığınızı sürekli ertelemek bu konuyu hiç gündeme getirmemekle nereye kadar kaçabileceğinizi sanıyorsunuz, kendinize dikkat etmeniz ve en az iki ayda bir genel sağlık muayenenizi yaptırmanız gerekli.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem