Boğa Burcu 2016 Genel Bakış
Sevgili Boğa burcu, 2016 yılının gelmesiyle beraber hayatınızın belirli bölümlerinde uzun süredir karşınıza çıkmayan, size keyif verecek ve mutlu olmanızı sağlayacak değişim ve gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız. Gerek iş gerekse özel hayatınızla ilgili ani fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fırsatları değerlendirirseniz daha iyi bir hayatınız olabilir ancak fırsatları değerlendiremeseniz dahi bulunduğunuz konum ve hayatınız sizi keyiflendirmeye yetecektir.

Boğa burcu, 2016 yılında sıkıntılar da karşınıza illa ki çıkacak ancak bu gibi durumlarda soğukkanlılığınızı korumalı ve sorunları nasıl çözeceğinize odaklanmalısınız. Karşınıza çıkan her türlü sorunlarla mücadele edebilecek güce ve özgüvene sahipsiniz, öncelikle bunu kafanıza yerleştirmenizde fayda var. Güçlü kimliğinizi kenara bırakmadığınız sürece hiçbir zorluk ve hiç kimse sizi yıkamaz. 2016 yılında üzerinizde olumlu enerji var ve bunun yok olmasına izin vermeyin.

Başarı kolay ulaşılan bir şey değildir. Bunun siz de çok iyi farkındasınız. Başarıya ulaşmanız için zaman zaman sıkıntılarla boğuşmak zorunda kalacaksınız. Başarı, zorlu şartlar karşısında nasıl durduğunuzla orantılı olarak size ulaşacaktır. Kimi zaman aşk hayatınızda da istenmeyen durumlar meydana gelebilir. Siz olayları genel olarak değerlendirmeye çalışın. Mutlu olmanız, huzuru bulmanız için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Kimi zaman sadece kendinizi düşünmeniz daha yararlı olacaktır.

Boğa burcu, 2016 yılının ilk yarısı ve ikinci yarısında güzel gelişmeler, sorunlara oranla daha çoğunlukta görünüyor. Sıkıntıların olacağını söyledik ancak bunlar keyfinizi kaçırmasın. Hem iş hayatınızda hem de özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak. Kendinizi yenileyeceksiniz. 2015 yılında canınızı sıkan, moralinizi bozan ve mutsuz olmanıza neden olan her ne varsa artık geride kalacak.

Özellikle iş hayatınızda önemli gelişmeler görünüyor. 2015 yılında başlattığınız bir iş, 2016 yılında çok daha iyi seviyelere gelebilir. Tahmin ettiğinizden de karlı çıkabilirsiniz. Zor kararlar almadan önce kısa süreli finansal zorluk yaşayacağınızı bilmeli ve en azından kısa bir süre sizi rahatlatacak birikim yaparak, riskli adımlar atmaya hazır hale gelmelisiniz. Boğa burcu, 2016 yılında dikkatli olduğunuz sürece hiçbir sorun yaşamayacaksınız.