31 Aralık 2015 Boğa Günlük Burç Yorumu
Yılın son gününde keyfinize diyecek olmayabilir. Sevdiklerinizle harika bir yeni yıl gecesi sizi bekliyor. Bu yılbaşında aşk, sanat, kreatif işler ve çocuk konusunda dilekleriniz gerçekleşebilir.

Hande Kazanova

Bir takım konuları doğru yönetmek ya da onların üstesinden gelmek için daha istekli ve daha azimli davranmalısınız. Hatta etrafınızdakilerin depresif ve karamsar tavırlarını bile bertaraf etmeniz gerekebilir.

Niobe Aslı Temel

Sevgili Boğalar saat 02:32 Ay-Pluto görünümüyle yılın son gününe adım atıyoruz. Bu enerji sizin için doğru yolu tercih etmenizde, derinlikli düşünerek güçlü yanlarınızı ifade etmenizde yardımcıdır. Her şeyi yeniden inceleyeceğiz ve üstte yazdığım noktalara da dikkat ederek mevcut durumumuzu iyileştirecek düzenlemeleri yapabileceğiz. Bakmak, görmek ve farkında olmak çok önemli.

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, günlük planda yapılacak işleri gayet olumlu şekilde düzenlemenizde yardımcıdır. Detaylara önem verirsiniz. Anne ve baba Boğalar çocuklarıyla yakından ilgilenirler. Çocuklarla alakalı konuları önemsersiniz. Aşk hayatınızla alakalı konularda titiz ve gözlemci davranırsınız. Sağlıklı büyüme ve gelişmeyi her anlamda önemli bulursunuz.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu gayet olumlu. Aşkta seçicilik, çocuklarla alakalı konularda sorumluluk duygusu, yaşamı kucaklamada bilinçli tercihlerde bulunmak ve gelişimden yana olmak konusunda yardımcıdır.