Android için Opera güncellendi

Günümüzde yaygın bir şekilde kullanılan internet tarayıcılarından birisi olan ve sunduğu ücretsiz VPN hizmeti ile her geçen gün popülaritesini artıran Opera‘nın, Android sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Android için Opera internet tarayıcısı güncellendi!
En dikkat çeken yenilik, kullanıcıların akıllı telefon ve tabletlerde daha iyi bir internet deneyimi elde edebilmeleri için yenilenen kullanıcı arayüzü.

Tarayıcının genel tasarımında ve simgelerde yapılan değişikliklerin yanı sıra ses ve video oynatımı sırasında yaşanan birçok hata gideriliyor.





Dahili reklam engelleyici çok daha gelişmiş bir hale getirilirken, masaüstü moduna geçiş kolaylaştırıldı. Bu sayede kullanıcılar internet sitelerinin mobil ve masaüstü versiyonları hakkında kolayca geçiş yapabiliyorlar.

Medya bildirimlerinde yaşanan sorunların giderildiği güncellemeye kullanıcılar Play Store üzerinden ulaşabilirler. Bunun yanı sıra yukarıda yer alan linke tıkladıktan sonra, Google hesabınız sayesinde uygulamanın akıllı telefonunuza veya tabletinize yüklenmesini sağlayabilirsiniz.