Malzemeler
1 kg. ıspanak
250 – 300 gr. kıyma
1 orta boy kuru soğan
3 diş sarımsak
zeytinyağ
pul biber
2 su bardağı tuzlu yoğurt (bu yöresel bir yoğurtmuş)
1 çay bardağı haşlanmış nohut
kurutulmuş acı biber
nane
Tarif
Kıyma, soğan ve sarımsak ile zeytinyağda kavrulur. Pul biber ilave edildikten sonra, içine yıkanıp küçük küçük doğranmış ıspanaklar da ilave edilip kavrulmaya devam edilir. Tuzlu yuğurt ayrı bir kasede su ile karıştırılıp ıspanaklara ilave edilir. Nohut, kurutulmuş biber ve nane de eklenip tencerenin ağzı açık bırakılarak kısık ateşte 30 dk. pişirilir.
buSe
Yastığına rimel bulaşmadan büyümez hiçbir kadın.
Üyelik tarihi
17 Mart 2015
Bulunduğu yer
Onun KaLbindee
Yaş
24
Mesajlar
2.056
Seslenildi
45 Mesaj
Etiketlendi
8 Konu
Ruh Hali
Borani
24 Mart 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.