Tarif Ayrıntıları
Mutfağı :Türk
Türü :Çorba
Pişirme Süresi :25-30 dk
Zorluk :Kolay
Kişi Sayısı :6-8
Tarif Malzemeleri
2 adet nar
3-5 dal fesleğen
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı pirinç
Tarifin Hazırlanışı
Bir tencerede pirinci haşlayın. Narların kabuklarını ayıklayın, mikserden geçirin ve suyunu sıkın. Nar suyunu ve yoğurdu çırpın, haşlanmış pirinci ekleyip iyice karıştırın. Çorbayı derin bir kabın içine alıp buzdolabında soğutun. Fesleğen ile süsleyip servis yapın.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Narlı Pirinç Çorbası
25 Şubat 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.