Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Maleficent
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Maleficent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
09 Eylül 2015
Bulunduğu yer
istanbul
Mesajlar
1.752
Seslenildi
230 Mesaj
Etiketlendi
74 Konu
Ruh Hali
Melekgibi

Standart Asus Zenfone 2 Video İnceleme

16 Aralık 2015
1



Asus Zenfone 2 Video İnceleme


Tayvanlı üretici Asus’un Ocak ayında Amerika’nın Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda gün yüzüne çıkardığı yeni akıllı telefonu Asus Zenfone 2 bir anda tüm teknoloji dünyasının ilgisini üzerine çekmeyi başardı.



Üst düzey teknik özelliklerinin yanında sıra dışı tasarımı ile de dikkat çeken Zenfone 2 Design Awards 2015 ödülünün de sahibi olmuştu. Tayvanlı üreticinin yüksek donanım kaliteli malzeme ve uygun fiyatı bir arada sunmayı vaad ettiği Zenfone 2 sahip olduğu fiyatı ile de akıllı telefon meraklılarının gözdesi oldu.



Tasarım

Asus Zenfone 2 5.5 inç büyüklüğünde ekranı ile phablet segmentinde giriş yapmaya hazırlanıyor. Önceki Zenfone modelleri Zenfone 5 ve Zenfone 6’ya oranla daha dar çerçeve ile alt ve üst barlara yer verilen Zenfone 2 bu sayede elde tutuş açısından önemli bir avantaja sahip.

Zenfone 2 değiştirilebilir arka kapağa sahip ve bu kapak kavisli bir şekilde telefonun yanlarına doğru inceliyor. Bu kavis ergonomiyi artırırken kapağa uygulana fırçalama tekniği telefonun daha rahat tutulmasını ve elden kaymasını engelliyor. Ses açma ve kapama tuşlarının arka kameranın altına yerleştirilmesi dikkat çekerken Zenfone 2 tasarımı konusunda en rahatsız edici nokta kilit / güç tuşunun telefonun üstünde konumlandırılmış olması.

Donanım

Asus Zenfone 2 donanım özellikleri ile dünyanın lider firmalarının amiral gemi modellerine taş çıkartıyor. Zira test etmekte olduğumuz Zenfone 2 ZE551ML modeli Intel Atom Cherry Trail Quad Core 2.3 gHz dört çekirdekli işlemciye sahip. Ayrıca 4GB LPDDR4 sistem belleği ile desteklenen Zenfone 2 32 GB dahili depolama alanı ve MicroSD kart ile arttırılabilir hafıza seçeneğine sahip.

Ekran

Asus Zenfone 2 5.5 inç büyüklüğünde 1920×1080 piksel çözünürlük sunan Full HD ekrana sahip. IPS LCD panel kullanılan Zenfone 2 ekranı parlak ve canlı renklere sahip. 403ppi piksel yoğunluğu sunan Zenfone 2 ekranı yüksek grafikleri oyunlarda başarılı tepkime süresi ve ekran yenileme hızına sahip. Zenfone 2’nin parlak ekranı güneş ışığı altında okunabilirlik açısından da sınavı geçiyor.

Batarya

Asus Zenfone 2 ZE551ML modeli 3.000 mAh kapasiteye sahip bir batarya ile geliyor. Enerji tasarrufu konusunda dikkat çeken Intel Atom Cherry Trail yonga setinin de katkısıyla bu batarya günlük kullanımda sizi yılda bırakmıyor. Yoğun kullanımda ise günü rahatlıkla tamamlayabilir.



Kamera

Asus Zenfone 2 arka yüzeyinde 13 MP çözünürlüklü çift led flaşlı PixelMaster arka kameraya sahip. Telefonun ön yüzünde ise 5 MP çözünürlüğe sahip Selfie çekimler ve video görüşme için bir kamera bulunuyor. Düşük ışık performansında oldukça iddialı olan Asus Zenfone 2’nin kamera incelemesinde daha detaylı bilgilere yer vereceğiz.

Sonuç

Asus Zenfone 2 akıllı telefon pazarına 2014 yılında hızlı bir giriş yapan Tayvanlı üreticinin bu yılki amiral gemi cihazı konumunda. Dört farklı versiyonda sunulan Zenfone 2’nin en çok merak edilen versiyonu olan Zenfone 2 ZE551ML modeli ülkemizde satışa sunulacak. Daha uygun fiyatlı olan diğer versiyonlar hakkında ise şimdilik elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor.

İncelemesini yaptığımız Asus Zenfone 2 üst düzey donanım özelliklerini yanında Design Awards 2015 ödülü alantasarımıı 32 GB dahili depolama alanı güçlü bataryası ve iddialı kamerası ile 1.000 – 1.400 TL arasında bir fiyatla ülkemizde satışa sunulmaya hazırlanıyor. Bu fiyat aralığındaki rakiplerini de göz önüne aldığımızda rahatlıkla tavsiye edebileceğimiz bir telefon olduğunu söyleyebiliriz. Asus gerçek fiyat / performans ürünü ile ülkemizde de bu yıl ciddi satış rakamlarına ulaşacaktır.

Jön TüRk bunu beğendi.
-





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.





-
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
14 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Başkent
Mesajlar
33.815
Seslenildi
2159 Mesaj
Etiketlendi
342 Konu
Standart Cevap: Asus Zenfone 2 Video İnceleme
16 Aralık 2015
2
Tasarım hala aynı,biraz değiştirebilirlerdi.

Asusun intel teknolojisini akıllı telefonlarda kullanması beni cezbeden tek tarafı.
Bunu hiç unutma Evlat ! Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır ve bugünkü refahı;devam edegelen sömürgeceliği ,döktüğü kan,akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur . . .

Aliya İzzetbegoviç


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.