Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor, 20 yaşındaki libero Aylin Sarıoğlu ile sözleşme yeniledi.
Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni sözleşmenin hem Sarıoğlu hem de Bursa için hayırlı olmasını diledi.
Genç oyuncunun başarılarına dikkati çeken Satık, "Aylin bizim kızımız. Geçen sene çok iyi bir performans sergiledi. Zaten her geçen yıl adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Bu sene ondan daha çok şey bekliyoruz. Milli takımlarda kendisini gururla izleyeceğimizden eminim" diye konuştu.
Sarıoğlu ise 9 yaşından bu yana formasını giydiği Bursa Büyükşehir Belediyespor'da kalmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, şunları kaydetti:
"Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilk profesyonel olduğum kulüp. İlk kez birinci lige çıkma sevinci yaşadım, iki yıldır Avrupa kupalarına katılıyoruz. Bursamıza bir ilk yaşattık, Avrupa kupasını kaldırdık. Tüm bunları tecrübe ettiğim kulübümle yeniden sözleşme imzalamak beni daha da motive ediyor. Bu sene bizim için daha da iyi bir sezon olacak. Yeni katılan arkadaşlarımızla hedefimiz daha da yükseldi. Hırslıyım, bu sene voleybol camiası bizden bahsedecek."

http://www.trtspor.com.tr/haber/vole...den-98342.html