Meksika fasulyeli buritto, Meksika fasulyeli buritto tarifi
Malzemeler
2 tortilla ekmeği
İç harcı için
5~6 arpacık soğan
1 parça közlenmiş kırmızı biber
2~3 dal fesleğen
1 su bardağı haşlanmış Meksika fasulyesi
1 çay bardağı konserve mısır
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Tuz
Karabiber
1 su bardağı rendelenmiş çedar peyniri
Meksika fasulyeli buritto Nasıl Yapılır
Arpacık soğanlar, közlenmiş kırmızı biber ve fesleğeni ince kıyıp geniş bir tavaya alın. Haşlanmış Meksika fasulyesi, mısır ve tereyağını ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar soteleyin. Keten tohumu, tuz ve karabiberle tatlandırıp ocaktan alın. İç harcı tortilla ekmeklerinin üzerine paylaştırın. Üzerlerine rendelenmiş çedar peyniri serpip ikiye katlayın ve tost makinesinde ya da izli bir tavada kızartın. Ortadan ikiye kesip sıcak servis yapın.
Penia
Şimdi Daha Deliyim
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Meksika fasulyeli buritto, Meksika fasulyeli buritto tarifi
03 Eylül 2018
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.