Bu yemek 4 kişi içindir 20 dakikada hazırlanır ve 10 dakikada pişirilir …

MALZEMELER

1 paket penne makarna
1 adet domates
Yarım kilo domates sosu
1 tutam taze maydanoz
5-6 adet taze fesleğen
3-4 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet arnavut biberi ( acı seviyorsanız, acı tercih edebilirsiniz)
NASIL YAPILIR

ilk olarak bir tencereyi sıcak su ile doldurun ve kaynamaya başlayınca penne makarnaları da tencereye ilav eedin. İçerisine 1 tatlı kaşığı sıvı yağ ve 1 çay kaşığı tuz da ilave edip 10 dakika kadar daha pişirin. Makarnalar yumuşayınca, tenceredeki suyu süzüp, makarnaları bir kenarda bekletin. Diğer tarafta arnavut biberini taze aldıysanız, biberi blender\'dan geçirin ve toz elde edin. Daha sonra bir tavaya 1 yemek kaşığı zeytinyağı koyun ve ince doğradığınız sarımsakları tavada soteleyin. Daha sonra toz biber ve fesleğeni de tavaya ekleyin. Domates sosunu da ekleyip iki dakika daha pişirin. Makarnanın üzerine sosu ekleyip iyice harmanlayın. Son olarak servis tabağına alın ve üzerine maydanozları serpiştirerek servis edin.