Malzemeleri (4- kişilik):
4 Tuza yatırılmış ringa filetosu
2 Soğan
2 salatalık turşusu
2 kırmızı elma
300 gr. ekşi krema
200 gr. yoğurt
2 yemek kaşığı sirke
şeker
6 biber tanesi
6 hardal tanesi
1 defne yaprağı
tuz
dereotu.
Yapılışı:
Filetoları 5 saat su içinde bırakın. Suyu süzüldükten sonra parçalara kesin. Soğanları ince halkalar turşuları küçük daireler biçiminde kesin. Elmalari soyupçekirdeklerini alın ince dilimler halinde kesin ve balığın üstüne dizin. Kremayı yoğurdu sirkeyi ve baharatları iyice karıştırdıktan sonra balığın üstüne dağıtarak dökün. Serin bir yerde 2 gün bekletin. Servisten önce üzerine ince kıyılmış dereotu serpiştirin.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Bismarck Ringası (Alman Mutfağı)
01 Haziran 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.