Tarif
Vok isitiliyor,icine cok az sivi yag ekleniyor.
rendelenmis soganlar yagda kavruluyor
ince jülyen seklinde kesilmis havuc,taze fasulye,lahana ilave ediliyor soteleniyor.
haslanmis tavuk eti eklendikten sonra soteleniyor.
Cin makarnasi,(GLAS NUDELN) suda cok az islatilip sebzeler sotelene kadar bekletiliyor.
Sonra sebzelere ilave edilmek üzere makasla kesiliyor cok uzun oldugu icin.
Almanyadaki arkadaslar bu makarnayi rewe,kaufland,penny'de bulabilirler tavuk etini haslarken suyuda makarnalari islatmakta kullaniliyor.
makarna ilave edilince azar azar tavuk suyuyla yumusatiliyor.
Filipin baharatlariyla tatlandiriliyor.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Tavuklu Sebzeli Vok Filipin Yemegi
21 Şubat 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati