Elite Gentleman Untailored İle centilmenliğe yeni bir boyut geliyor. Engin Altan Düzyatan ile Centilmenlik Kitabı projesini hayata geçiren AVON, bu yıl da centilmenliği hayatın her anına taşıyor.




Geçtiğimiz yıl AVON kadınları tarafından en centilmen erkek seçilerek Elite Gentleman parfümünün yüzü olan Engin Altan Düzyatan ile Centilmenlik Kitabı projesini hayata geçiren AVON, bu yıl da centilmenliği hayatın her anına taşıyor.
Yeni Elite Gentleman Untailored parfümü için de Engin Altan Düzyatan ile anlaşan AVON, yine hayatın her anına işleyen #selfie trendine yeni bir boyut kazandırıyor. Centilmen selfie ‘#centie’ internetin yeni akımı, hem erkek hem de kadınların yeni gözdesi olacak.
AVON, yeni erkek parfümü Elite Gentleman Untailored için Engin Altan Düzyatan ile anlaşmasını yeniledi. Geçtiğimiz yıl Elite Gentleman parfümünün yüzü olan Engin Altan Düzyatan, bu yıl da Elite Gentleman Untailored’ın yüzü oldu.

Sofistike rahatlık: Elite Gentleman Untailored
Yeni Elite Gentleman Untailored tarzından ve inceliğinden ödün vermeden rahatlamayı bilen erkeklere özel bir parfüm.
Rahat, günlük ve sofistike parfüm; tazelik veren Tayland fesleğeni, iç rahatlatan selvi ve kaşmir odunlarının cesur bir bileşimi. Elite Gentleman Untailored, odunsu ve yeşil bitkileri buluşturuyor, ferahlatan kokusuyla baş döndürüyor.
Elite Gentleman Untailored her daim centilmenlerin vazgeçilmez parfümü oluyor.
AVON Türkiye Genel Müdürü Angela Cretu, AVON Pazarlama Müdürü Tuğçe Akman ve Engin Altan Düzyatan, 6 Mayıs’ta Bomonti Bira Fabrikası’nda yapılan Elite Gentleman Untailored lansman toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi.
AVON Pazarlama Müdürü Tuğçe Akman, geçtiğimiz yıl Engin Altan Düzyatan işbirliği ile yaptıkları Elite Gentleman lansmanının yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Akman, “Bir yıl içerisinde 300.000 adetin üzerinde Elite Gentleman satışı gerçekleştirdik. Elite Gentleman geçtiğimiz sene Avon’un en çok satan 3 erkek parfümden biri oldu. Bu başarıda Engin Altan Düzyatan ile işbirliğimizin büyük katkısı var. Aynı zamanda yaptığımız eğlenceli kampanya da çok etkili oldu. Geçtiğimiz yıl kadınlarla birlikte Centilmenlik Kitabı yazmıştık. Bu kitapta toplanan mesajlarda da gördük ki kadınlarımız hayatın her alanında centilmenliğe önem veriyor. Şimdi yeni bir sayfa açıyoruz ve centilmenliği klasik kalıplarından öteye taşıyoruz. Hayatın her anına centilmenlik katıyoruz” dedi.
Yeni akım: #Selfie değil, ‘#centie’
Elite Gentleman Untailored ve Engin Altan Düzyatan'la birlikte yepyeni bir akım yaratacaklarını belirten Akman, “Şimdi de tıpkı centilmenlik gibi hayatın her anına işlemiş son dönemlerin gözdesi olan selfie kavramına yeni bir boyut katacağız. Hem erkekleri her an centilmen olmaya davet ediyor, hem de o centilmen anları centilmenlik selfie’leri yani ‘#centie’ ile ölümsüzleştirmeye çağırıyoruz. ‘Centie’nin internette yeni bir akım olacağına ve üstelik sadece erkeklerin değil, kadınların da kendilerini bu akıma kaptıracaklarına yürekten inanıyoruz. Nedir bu #centie, nasıl çekilir diyecek olanlar için ise yanıtlar hazır. Engin Altan Düzyatan ile özel videolar çektik. Bir centilmenin ‘#centie’ fotoğrafı nasıl olmalı örneklerle göstereceğiz, bunun için sosyal medyada özel tüyolar paylaşacağız. Erkeklerden de farklı mekanlarda, alışılmadık anlarda centilmenliklerini sergilemelerini ve bize göndermelerini isteyeceğiz. #Centie’lerini yollayanlara da sürprizlerimiz olacak” diye konuştu.