Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree3Beğeniler
  • 2 Post By Cookie
  • 1 Post By Angel
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Cookie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
07 Mart 2015
Bulunduğu yer
Bursa
Mesajlar
11.353
Seslenildi
1008 Mesaj
Etiketlendi
326 Konu
Ruh Hali
Mesgul

tick Radyo Frekans

21 Kasım 2015
1

Radyo Frekans

Nasıl Çalışır?
Radyo Frekans teknolojisi sadece yüzeyel dokularda değil, en önemlisi cildin daha derinindeki yağ dokularında yapısal ve görsel değişiklik sağlar. Metabolizmayı artırarak yağ hücrelerinden sıvı yağ salgılatır, böylece inatçı, sert lokalize yağ ve selüliti dağıtır. Paralelinde,ısınan yağ hücreleri kollajeni ısıtmaya devam eder. Kollajen ısınıp uyarılarak hemen o anda bir kontraksiyon oluşturur, bu da daha sonra derin cilt katmanlarının yeniden şekillenmesiyle devam eden yeni kollajen oluşumunu destekleyerek, daha düz ve sıkı bir ciltle sonuçlanır. Bu tedavi , RF enerjisini derin ve yüzeysel cilt tabakalarına eş zamanlı bir anda gönderir ve sadece semptomlara değil problemin köküne iner.

Yüz Konturu ve Cilt Sıkılaştırma Tedavileri Nasıl İşler?
Cildimiz zamanla yaşlanır ve sürekli dış etkenlere maruz kalır. Bundan dolayı bağ dokuda kırılmalar oluşarak, kırışıklık ve diğer yaşlanma belirtileri ortaya çıkar. RF enerjisi, kollajen liflerinin biriktiği Ekstra Selüler Matriks ve cilt dokularını ısıtmak üzere cilt tabakalarına nüfuz eder. Lokal ısınma kollajen liflerinin anında kasılmasını sağlar ve aynı zamanda Fibroblast metabolizmasını artırarak yeni Kollajen ve Elastin liflerinin üretimini hızlandırır. Kollajen liflerinin kasılması ve kollajen ve Elastin depolarının rejenerasyonu cilt katmanlarını sıkılaştırarak daha pürüzsüz,daha sağlıklı ve daha genç bir cilt görünümü sağlar.


Vücut Şekillendirme ve Selülit Azaltma
Selülit deri altına depolanan yağın değişerek, derideki çukur ya da dalgalar olarak görünmesidir.Bayanların birçoğunu etkiler. Aslında araştırmalar göstermiştir ki 18 yaşın üstündeki bayanların %80 ‘inde az ya da çok seviyede selülit vardır. Evet, zayıf bayanlarda bile! Portakal kabuğuna benzetilen çukur ya da dalgalı cilt genel olarak kalça, baldır ve karında bulunur. Bu özel bölgelerdeki yağ dokularının odaklanarak ısıtılması, ısıtılan dokulardan salınan sıvılaşmış yağın atılmasını artırır. Özellikle Magic Polar RF Teknolojisi ile sorunun köküne inerek selüliti etkili bir şekilde tedavi etmektedir. Magic Polar'ın eşsiz konfigürasyonu cilt altındaki yağ hücrelerini, etrafında bulanan diğer dokulara zarar vermeden ısıtarak, metabolizmayı ve sıvı yağın salgılanmasını artırır. Aynı zamanda, mono-polar RF ve bi-polar RF’ın çift etkisini tek bir aplikatörde birleştirerek, derin ve yüzeysel yağ tabakalarını eşzamanlı olarak ısıtır. Magic Polar Teknolojisi bütün cilt tiplerini hassas ve etkili bir şekilde tedavi eder. Ayrıca, RF Teknolojisinde ne cilt ne de aplikatör için bir soğutucuya ihtiyaç duyulmaz. Bu tedavinin etkililiğini artırır ve daha az seansta sonuçlara ulaşılır.

Elimiel ve Angel bunu beğendiler.
“Dedim ya, Eylül‘dü. Savruluşu bundandı kimsesizliğimin.”
Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
04 Mart 2015
Bulunduğu yer
İstanbul
Mesajlar
7.321
Seslenildi
530 Mesaj
Etiketlendi
309 Konu
Ruh Hali
Melekgibi
Standart Cevap: Radyo Frekans
21 Kasım 2015
2
Tesekkurler canim
Elimiel bunu beğendi.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Elimiel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mavi'nin Olduğu yerde.
Güzel günlere olan inanç hiç bitmez.
çünkü Mavi
Umudun renk bulmuş halidir.
Üyelik tarihi
01 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Mavi'nin içinden.
Mesajlar
7.445
Seslenildi
801 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Geveze
Standart Cevap: Radyo Frekans
21 Kasım 2015
3
ilk kez duydum bunuda.Teşekkürler tatlım
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj