Malzemeler
4 adet levrek fileto
1 adet konserve enginar göbeği
1 orta boy soğan
2 adet orta boy havuç
4 diş sarmısak
1 çorba kaşığı süzme bal
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 adet kırmızı dolmalık biber
200 gram ıspanak yaprağı
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
100 gram jülyen doğranmış pırasa
filetoları ızgarada pişirin. Enginar göbeklerini soğanla birlikte haşladıktan sonra püre haline getirin. Rendelenmiş havuçları çok az yağ ilavesiyle soteledikten sonra sarmısak, bal ve kırmızı toz biberle tatlandırın. Blendırdan geçirip, püre haline getirin. Kırmızı dolmalık biberi közleyin. Kabuklarını soyduktan sonra püre haline getirin. Ispanak yapraklarını zeytinyağında soteleyin. Jülyen doğranmış pırasaları da ızgarada pişirin. Levrek filetoyu servis tabağına aktarın. Yanında püre çeşitleri, ıspanak yaprakları ve ızgara pırasayla birlikte servis yapın.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto Tarifi
30 Mayıs 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.