Malzemeler :
1 kg. patlıcan
200 gr. kıyma
3 soğan
1 baş sarımsak
4 çarliston biber
4 kırmızı biber
4 domates
1 çorba k. salça
Sıvıyağ
Hazırlanışı :
Patlıcanları alaca soyun. Parmak parmak doğrayarak sıvıyağda kızartın.
Aynı anda sosunu hazırlayın. Bunun için soğanı ve sarımsağı doğrayarak sıvıyağda kavurun. Daha sonra üzerine kıymayı da ekleyerek kavurmaya devam edin.
Kızarttığınız patlıcanları fırın kabının altına yayın. Üzerine kıymalı sosu yayın. En son üstüne doğranmış domates ve biberleri serperek tuzunu ve baharatını ayarlayıp 180 derecede pişirin.
afiyet olsun
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Badılcan Kebabı
06 Haziran 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.