Malzemeler:

1 adet kuzu kol (5-6 parçaya ayrılmış)
Marine Malzemeleri:
2-3 baş kuru soğan
2 diş sarımsak
tuz, karabiber
arzuya göre kekik
3 yemek kaşığı zeytinyağı
birkaç defne yaprağı
Ayrıca:
4-5 patates
2-3 havuç
5-6 biber
Hazırlanması:

Soğanları irice halka şeklinde doğrayın. Saımsakları da doğrayın. Eti bütün marine malzemeleriyle karıştırıp en az 1-1,5 saat (en iyisi 1 gece) marine edin.
Patatesleri ikiye bölün, havuçları 3-4 cm boyunda irice kesin. Etleri soğan ve sarımsaklardan temizleyip patates, biber ve havuçlarla fırın poşetine yerleştirin.
Poşetin ağzını bağlama teliyle hiç hava almayacak şekilde sıkıca bağlayın. (poşetin üzerine kürdanla birkaç delik açın.)
Poşeti tepsiye koyup 200C fırında 2-2,5 saat pişirin.
not: Etin yumuşak olması için yağlarını çok fazla temizlemeyin, hafif yağlı olsun.