Malzemeler:
* 4 adet levrek
* 2 adet soğan
* 3 adet domates
* 1 adet biber
* 100 gr kaşar peyniri
* Tuz,karabiber,kırmızı biber,kekik,pul biber
Yapılışı:
Temizlenen levrekler yağlanmış tepsiye dizilir. İçerisine kaşar peyniri konur. Domates, biber ve soğan kuşbaşı doğranarak tepsiye yayılır. Levreklerin üzerine tuz, karabiber,k.biber,kekikve pul biber serpilir. 200 derecedeki fırına konur. 30 dk kadar pişirilir. Fırından çıkarılıp sıcak servis yapılır.
Üyelik tarihi
20 Ağustos 2016
Bulunduğu yer
Balıkesir
Yaş
27
Mesajlar
429
Seslenildi
18 Mesaj
Etiketlendi
15 Konu
Ruh Hali
Fırında Levrek Tarifi
22 Aralık 2016
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati