Malzemeler:
- 2 adet tavuk bonfile
- 2 yemek kaşığı soya sosu
- 1 baş soğan veya taze soğan
- 2 adet yeşil biber
- Sıvıyağ.
Yapılışı:
1 baş soğan yemeklik olarak doğranır, biberler halka halka doğranır ve sıvıyağda öldürülür. Daha sonra küp küp doğranmış tavuk bonfile ilave edilir. Tavuğun pişmesine yakın soya sosu ilave edilir ve afiyetle yenilir. (tuz ilave etmeyin soya sosunun tuzu yeterlidir)
Üyelik tarihi
20 Ağustos 2016
Bulunduğu yer
Balıkesir
Yaş
27
Mesajlar
429
Seslenildi
18 Mesaj
Etiketlendi
15 Konu
Ruh Hali
Soya Soslu Tavuk Tarifi
22 Aralık 2016
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati