Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Asrevya
  • 1 Post By MURAT GÜNEŞ
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
03 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Antalya
Mesajlar
20.169
Seslenildi
1439 Mesaj
Etiketlendi
51 Konu

Standart Ahşap Kapı Seçimi ve Püf Noktaları

08 Kasım 2015
1




Geçmişten günümüze kadar, uzun bir çerçeve içerisinde baktığımızda ahşap dünyasının hayatımızda ne kadar önemli bir yerde olduğunu görürüz.

İlk evlerimiz her ne kadar kerpiçten de olsa bu sistemin tamamen mevsimden kaynaklandığının farkında olarak, mevsimi yağışlı olarak geçen yerlerde ahşap sistemlerinin geliştiğinden bahsedebiliriz. Çünkü yağışlı alanlarda, ağaç alanı daha çok olacaktır. Dolayısı ile insanların temel gereksinimlerinden olan barınma sorunu da ahşap sayesinde halledilebilir hale gelmiştir.

İnsan yaşadığı ortama adapte olmak zorunda olduğu için her imkanı, içerisinde bulunduğu durumlara göre gerçekleştirir. Ahşabın gelişim de böyle olmuştur. Önce evlerimizin her konuda yapısında konuk olan bu sistemler, yıllar geçtikçe, gelişen inşaat sektöründe sadece bir süs yapı malzemesi olarak kalmıştır. Günümüzde halen var olan, sistemler de vardır. Örneğin Karadeniz’ in eşsiz güzelliğiyle bütünleşen ahşap evler veya neredeyse bütün evlerde varlığını sürdüren ahşap kapılar.

Genel olarak baktığımızda, ahşap sistemleri gelişen tasarım dünyası ile birlikte, evlerimizi , ofislerimizi, yepyeni bir kimliğe büründürmüştür. Ahşap masalar, ahşap sandalyeler, ahşap kapı ve kapı kolları, ahşap pencereler, ahşap dolaplar ve örneğini verebileceğimiz daha bir çok yapı ahşapın güzelliği ile bütünleşmiştir. Biz bu yazımızda ahşap kapı ve ahşap kapı seçiminde bilmeniz gereken püf noktalardan bahsedeceğiz. Bu püf noktaları bilmeniz daha kaliteli ve daha sağlıklı bir şeklide hizmet almanızı sağlar ve size de sevdikleriniz ile daha çok vakit geçirmek gibi güzel bir şansa sahip olmuş olursunuz.

Öncelikle ilk adımı, ahşap kapı sistemini hangi alanda kullanacağınızı belirlemekle atabilirsiniz. Bu seçimi belirlemek, rotanızı çizmenize yardım edecektir. Aynı zamanda bu konuda ki en önemli etkenlerden biri de doğru ve kaliteli firma ile çalışmaktır. Sizi yarı yolda bırakmayacak bir firmadan buram buram kalite kokusu duyarsınız.

Örneğin, evinize kapı yaptırtmak istiyorsunuz, ve bu kapılar da ahşap olacak.Herhangi ir firma seçiyorsunuz. Evinize geliyorlar ve oldukça uygun bir ücrete kapı sistemlerini monte edip gidiyorlar. Çok kısa bir zaman sonra kapılarınızda sorunlar oluştuğunu görüyorsunuz ve ilgili firmayı arayıp müşteri destek hattından teknik servis isteyip kapılarınızın garanti kapsamında değiştirilmesini istiyorsunuz. Eve gelen teknik servis, sorunun kullanıcı hatasında kaynaklandığından bahsediyor ve itiraz edemiyorsunuz. Bu yüzden böyle üzücü olaylar ile karşılaşmamak için, firmanızı mutlaka dikkatli seçmelisiniz.

Alıntı

MURAT GÜNEŞ bunu beğendi.

Hayatın ağıtını bilenler anlar ancak.
Değeri değere değen kavrar.




Bilgi kokmayan karşı çıkışlarda cehalet kokusu ve kompleks vardır.







Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
10 Ekim 2015
Bulunduğu yer
MERSİN
Yaş
44
Mesajlar
1.280
Seslenildi
384 Mesaj
Etiketlendi
16 Konu
Standart Cevap: Ahşap Kapı Seçimi ve Püf Noktaları
08 Kasım 2015
2
Son zamanlar çelik ve amerikan kapılar çok revaçta.
Özellikle ev içi amerikan kapılar değişik modeller de ve şıklıkta ilgimizi çekebiliyor.
Asrevya bunu beğendi.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj