Yepyeni bir yıla girmeye hazırlanırken, pek çoğumuz evlerimizde temizliğe giriştik. Bazılarımız evimizde yılbaşı ağacı süsleyeceğimiz için salondan başladığımız temizliği tüm eve yaydık. İşte bu süreçte kullanacağımız temizlik ürünlerini ne kadar doğru seçersek o kadar güzel sonuç alırız. Evinizde süpürülmeyen köşe bırakmayan süpürge makinelerinden satın alırken de gerek hijyen gerek enerji tasarrufu için bazı noktalara dikkat etmelisiniz.

Birgan BİLEKE
Elektirik tasarrufu önemli!

Elektrik süpürgesinin filtresinin yıkanabilir olması, farklı zeminlere uygun değişik başlıklara sahip olması, temizliği kolaylaştıran süpürge özellikleri arasında yer alıyor.

Düşük enerji kullanımı sağlayan ürünler ise hem sizi masraftan kurtarıyor hem de elektriği boş yere harcamanızı önlüyor.
Pratik toz torbası

Elektrik süpürgenizde biriken tozdan kurtulmak isterken, temizliğe dair verdiğiniz tüm çaba boşa gidebilir.

İşte bu tür problemlere son veren teknoloji, torbasız elektrikli süpürgelerle hijyen kavramına yeni bir anlam katıyor. Nano teknoloji olarak da adlandırılan bu özellik, etrafı kirletmeden toz boşaltmayı mümkün kılıyor.
Önce sağlık gelir
Doğru elektrik süpürgesini satın almanın öneminden ve gelişen teknolojiyle yeni ürünlerin sahip olduğu bazı özel niteliklerden bahsettik.

Bütün bunlar olurken, temizlik yapan kişinin de sağlığına özen göstermek gerek.

O nedenle, kişiye kullanım kolaylığı sağlayan ergonomik tasarımlar üstün manevra kabiliyeti için tasarlanan farklı sistemlerle sizi yormadan evinizin her köşesinde sizi takip edebiliyor.