Erdoğan Skrtel'e Takıldı: Benim Büyükşehir'de Attığı Golü Görmemiş
Fenerbahçe-Sturm Graz maçının ardından soyunma odasına giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Skrtel'e, kaçırdığı gol için takılırken, "Demek ki benim Büyükşehir'de attığım golü görmemiş." yorumunu yaptı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin Avusturya temsilcisi Sturm Graz'la 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turuna kaldığı maç sonrasında sarı-lacivertli takımı kutladı. Karşılaşmayı tribünden izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, maçın bitiş düdüğünün ardından Fenerbahçe'nin soyunma odasına gitti.

BAŞKAN EŞLİK ETTİ

Teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla tek tek tokalaşan Erdoğan, tur atlamalarından dolayı sarı-lacivertlileri kutladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da eşlik etti. Erdoğan maçın hakemlerini de soyunma odasında ziyaret etti.

"BENİM BÜYÜKŞEHİR'DE ATTIĞIM GOLÜ GÖRMEDİĞİ İÇİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Martin Skrtel'e kaçırdığı gol ile ilgili olarak teknik öğütler vererek "Biraz daha iç yapsaydı, takmıştı. Demek ki benim Büyükşehir'de attığım golü görmediği için" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporvadisi.com