Aşıklar Şehri filmindeki performansı ile Oscar ödülüne layık görülen Emma Stone ve Hollywood'un favori oyuncularından Steve Carell, cinsiyetlerin mücadelesini tenisle harmanlayan Battle of the Sexes filminde karşı karşıya geliyor. Küçük Günışığım filminin yönetmenleri Jonathan Dayton ve Valerie Faris’in yönetmenliğinde seyircilerle buluşacak olan filmden yeni poster yayınlandı.

1973 yılında Bobby Riggs ile Billie Jean King arasinda oynanan maçın öyküsünü beyaz perdeye taşıyan film ile yönetmen ikili ilk kez biyografik bir filmin kamera arkasına geçiyor. Film, 50 milyondan fazla Amerikalının seyrettiği efsanevi maçın, iki tenis oyuncusu arasındaki mücadelenin de ötesine geçerek iki cinsiyetin mücadelesini sinema ekranlarına taşıyacak.

Steve Carell'ın Bobby Riggs'i, Emma Stone'un da Billie Jean King'i canlandıracağı yapımda Amerikalı ünlü komedyen Sarah Silverman da Gladys Heldman'ı canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Andrea Riseborough ve Elisabeth Shue da yer alıyor. Danny Boyle'ın yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu, 127 Hours’la aynı dalda Oscar adaylığı elde eden senarist Simon Beaufoy emanet.

beyazperde