Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon bu yılın en meşgul isimlerinden biri. Geçtiğimiz yılın hit animasyonlarından Şarkını Söyle ile sesini de kanıtlayan oyuncu, son olarak bol yıldızlı Big Little Lies dizisi ile seyircilerle buluşmuştu. Yeniden uyarlama A Wrinkle in Time'da da karşımıza çıkacak olan oyuncunun bir diğer projesi modern romantik komedi Home Again'den ilk fragman çıktı.

Alice Kinney yakın zamanda eşiyle ayrılmış olan bir kadındır. Alice, yeni bir başlangıç yapmak için iki genç kızıyla memleketi Los Angeles'a geri dönmeye karar verir. Ancak Los Angeles'ta 40. yaş gününün akşamı kalacak yere ihtiyaç duyan 3 film yapımcısıyla tanışır. Misafir evinde kalmalarına izin veren Alice için sürprizlerle dolu bir gece olacaktır. Alice'in beklenmedik bir şekilde karşısına çıkan yeni ailesi ve yeni romantik ilişkisi, eski kocasının elinde bir çantayla ortaya çıkmasıyla iyice karışacaktır...

İlk yönetmenlik deneyimini yaşayan Hallie Meyers-Shyer'ın yazıp yönettiği filmin yapımcılığını Nancy Meyers üstleniyor. Filmin kadrosunda aynı zamanda Pico Alexander, Nat Wolff, Jon Rudnitsky, Michael Sheen, Candice Bergen ve Lake Bell de bulunuyor.

Film Amerika'da 8 Eylül'de vizyona girecek.

Beyazperde